Kalenteri / Tapahtumat
ma ma
ti ti
ke ke
to to
pe pe
la la
su su
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
2 tapahtumat,
Maukasta makkaraa, lihaisia leikkeleitä – Laadukkaita jalosteita lapinlehmän lihasta
Työpajassa opitaan tekemään lihajalosteita lapinlehmän lihasta. Teemoina ovat ruhon eri osien hyödyntäminen jalosteissa ja muutaman helpon lihajalosteen valmistaminen. Tarkempia tietoja tulossa myöhemmin. Lisätietoja työpajasta: Anna-Riikka Lavia p. 040 1524043sähköposti: anna-riikka.lavia@lappia.fi Anne Tuomivaarap. 040 4844160sähköposti: anne.tuomivaara@ulapland.fi
Mitä vastuullisuus maksaa? -webinaari
Mitä vastuullisuus maksaa? -webinaari
Rakennetaanko kunnan uusi koulu energiatehokkaaksi ja sisäilmaltaan laadukkaaksi? Millaista ruokaa koulussa tarjoillaan? Hankinnoilla voi ja kannattaa vaikuttaa! Haluaisitteko huomioida ympäristön, sosiaalisen vastuun ja luonnon monimuotoisuuden hankinnoissa aiempaa paremmin, mutta kustannukset mietityttävät? Tervetuloa webinaariin kuulemaan vinkkejä ja käytännön esimerkkejä vastuullisista ja kustannustehokkaista julkisista hankinnoista! Webinaarissa perehdytään mm. Reilun kaupan ja luomun käytön edistämiseen sekä Joutsenmerkityn rakentamisen […]
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
1 tapahtuma,
Vastuullinen ruokamatkailu -työpaja
Vastuullinen ruokamatkailu -työpaja
Vastuullisuus yrityksessä näkyy monin eri tavoin. Se voi olla sähkön ja veden säästämistä, se on lähellä tuotettujen raaka-aineiden hyödyntämistä, ruokahävikin vähentämistä, se on paikallisuutta ja autenttisuutta, se on yhteistyötä alueen yritysten kanssa, se on positiivisen työntekijäkokemuksen tarjoamista, se on viestimistä asiakkaille vastuullisista teoista. Tervetuloa Vastuullinen ruokamatkailu -hankkeen järjestämään työpajaan Kemijärven Uitonpirtille 7. helmikuuta! Ohjelma: 13.00 […]
1 tapahtuma,
Vastuullista liiketoimintaa ruokamatkailusta -webinaari
Vastuullista liiketoimintaa ruokamatkailusta -webinaari
Vastuullista liiketoimintaa ruokamatkailusta -webinaari järjestetään keskiviikkona 8.2.2023 klo 14:00-16:45. Webinaarissa tulet kuulemaan uudistavasta maataloudesta ja uusista tavoista tuottaa ruokaa, ruokamatkailun trendeistä sekä ruokamatkailun elämyksistä. Puhujat: Uudistava maatalousGalina Kallio - Helsingin yliopisto Ruokamatkailun trenditGiovanna Bertella - University of Tromsø Ruokamatkailun elämyksiäTomi Virtanen - Doerz Lisätietoja: Opri Laamanen Projektikoordinaattori Lapin yliopisto, University of Lapland +358 401913313 opri.laamanen@ulapland.fi
1 tapahtuma,
Ruokakasvatuksen teemapäivä
Ruokakasvatuksen teemapäivä
Supersuosittu ruokakasvatuksen teemapäivä järjestetään toistamiseen. Varaa siis kalenteristasi torstai 9.2.2023! Täysin verkossa järjestettävään tilaisuuteen voit osallistua mistä päin Suomea tahansa. Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa marraskuun lopussa. Maksuton teemapäivän on suunnattu lapsia työssään kohtaaville ammattilaisille varhaiskasvatuksessa, koulussa, ruokapalveluissa ja sosiaali- ja terveydenhuollossa. Viime vuoden teemapäivään osallistuneista 95 % suosittelisi kollegalle osallistumista! Ohjelmaa koko päiväksi Ruokakasvatuksen teemapäivä koostuu […]
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
1 tapahtuma,
Ruokamatkailun vastuullinen kehittäminen -palvelumuotoilutyöpaja
Ruokamatkailun vastuullinen kehittäminen -palvelumuotoilutyöpaja
Tervetuloa mukaan Ruokamatkailun vastuullinen kehittäminen Via Karelialla -hankkeen järjestämään palvelumuotoilutyöpajaan! Työpaja järjestetään keskiviikkona 15.2.2023 klo 17:00-20:30 Uitonpirtissä Kemijärvellä. Työpajassa tutustutaan palvelumuotoilun työkaluihin ja haetaan palveluiden kehitykseen myös näkökulmaa tulevaisuudesta. Työpaja on ensimmäinen osa kahden työpajan sarjaa, joiden pohjalta kehitetään uusia tuotteita ja palveluita ruokamatkailun teemaan sopien. Lisätietoja:Opri Laamanen, projektikoordinaattori040 191 3313opri.laamanen@ulapland.fi