- Tämä tapahtuma on mennyt.
Uusiutuvaa energiaa ja energiatehokkuutta ruokasektorille -webinaari
8.9.2021 @ 09:00 – 11:00
Prosessien energiatehokkuus ja uusiutuvien energioiden käyttöönotto ovat yksi tärkeä investointien kohde elintarvikeyrityksissä. Tervetuloa kuulemaan uusiutuvan energian ja energiatehokkuuden mahdollisuuksista sekä kysymään ja keskustelemaan!
Tilaisuuden järjestävät Maaseudun energiayrittäjyys –koordinaatiohanke ja Ruokasektorin koordinaatiohanke.
Tapahtuman ohjelma
08:45 Webinaari alue aukeaa
9:00 Tilaisuuden avaus
Päivi Töyli, Ruokasektorin koordinaatiohanke ja Esa Merivalli, Maaseudun energiayrittäjyys -koordinaatiohanke
Lämmöntalteenoton ratkaisut ruokasektorin pk-yrityksille
Juha-Pekka Paavola, toimitusjohtaja, Finess Energy Oy
Öljystä uusiutuvaan energiaan
Thermopolis Oy
Investoinneilla kohti energiaomavaraisuutta – esimerkkinä Sinikasvis Ky
Toni Taavitsainen, johtava asiantuntija, E-Farm / Envitecpolis Oy
Meidän 104 vuotiaan yrityksen energiaratkaisut – mitä, miksi ja millainen rooli toiminnallisesti ja markkinoinnillisesti
Keijo Vataja, toimitusjohtaja, Yrjö Wigren Oy
Mistä asiantuntija-apua ja rahoitusta energiaratkaisuihin
Manu Hollmén, asiantuntija, ProAgria Länsi-Suomi, Maaseudun energiayrittäjyys -koordinaatiohanke
Tilaisuuden yhteenveto
Päivi Töyli, Ruokasektorin koordinaatiohanke ja Esa Merivalli, Maaseudun energiayrittäjyys -koordinaatiohanke
11:00 Tilaisuus päättyy
Tilaisuus järjestetään Teamsissa. Saat sähköpostiisi linkin tapahtumaan, kun ilmoittaudut tällä nettilomakkeella.
Lisätiedot:
Päivit Töyli, Ruokasektorin koordinaatiohanke, paivi.toyli@utu.fi
Manu Hollmén, Maaseudun energiayrittäjyys, manu.hollmen@proagria.fi