Skip to content
  • ETUSIVU
  • TAPAHTUMAT
  • VERKOSTOT & YHTEISTYÖ
    • Elintarvikealan koulutus lapissa
    • Hankeluettelo
    • Hankerahoitus
    • Hankkeiden materiaalipankki
    • Maaseutuklusteri & kansainvälinen yhteistyö
  • OHJEITA ELINTARVIKEYRITTÄJÄLLE
    • Elintarvikelainsäädäntö
    • Kumppanuusmaatalous
    • Oppilaitosten palvelut yrityksille
    • Polku elintarvikealan yrittäjyyteen
    • Tuotteiden myynti- ja jakelualustat
    • Vienti-info
    • Yritysneuvonta
  • YHTEYS & LINKIT
Loading

« Kaikki

  • Tämä tapahtuma on päättynyt

Fermentointi elintarvikkeissa ja ruokateollisuudessa

7.9.2021 @ 16:30 – 18:30

FERMENTOINNIN ROOLI RUOKAJÄRJESTELMÄN TUTKIMUKSESSA
Luennoitsija Minna Kahala, Luke

Webinaari sisältää tietoa mm. seuraavista aiheista:

  • maitohappobakteerit starttereina,
  • palko- ja viljakasvipohjaiset fermentoidut tuotteet,
  • fermentoinnin vaikutukset tuotteen laatuun ja ravintoarvoon,
  • fermentointi kestävänä ruoan prosessoinnin muotona,
  • fermentointi ja suoliston terveyttä tukeva ruokavalio

Luento on ilmainen, ja sen tarjoaa EU-rahoitteinen Luonnoneväshanke. Luennolle voi osallistua joko paikan päällä Etelä-Savon ammattiopistolla, Mikkelissä tai vaihtoehtoisesti Teamsissä.

Tapahtuman esite
Ilmoittautuminen FORMS-lomakkeella

Luonnoneväistä elinvoimaa Etelä-Savoon – oppimisympäristön kehittäminen -hanke

+358 40 4807 994

Katso Järjestäjän verkkosivu

heidi.fagerlund@esedu.fi

Etelä-Savon ammattiopisto

Otavankatu 4
Mikkeli, Suomi
Tapahtumapaikan verkkosivu
  • Google Calendar
  • iCalendar
  • Outlook 365
  • Outlook Live

Event Navigation

  • « Lappi Luxus -hankkeen alueellinen työpaja, Itä-Lappi
  • Uusiutuvaa energiaa ja energiatehokkuutta ruokasektorille -webinaari »

Vastaa Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *