Ruokaelämys alkaa tarinasta

9 joulukuun @ 09:00 – 11:30
Tervetuloa inspiroivaan webinaariin, jossa sukellamme ruokamatkailun tarinallistamiseen, asiakasymmärrykseen ja käytännön työkaluihin yritysten viestinnän tueksi.
Ohjelmassa kuulemme asiantuntijoita ja yritysedustajia, jotka avaavat näkökulmia ruokamatkailun kehittämiseen – niin alueellisen brändin, kansainvälisen houkuttelevuuden kuin Oulu2026-kulttuuripääkaupunkivuoden näkökulmasta.
Ohjelma:
9:00 Millaisia ovat alueellemme tulevat ruokamatkailijat? Kuusi asiakaspersoonaa. Minna Virkkula, Oulun ammattikorkeakoulu
9:15 Ruokamatkailun tarinallistaminen – case Arctic Food Lab, Anne Kalliomäki, Tarinakone
9:45 Materiaalipankki yritysten viestinnän tueksi, Matti Moller, Arctic Food Lab
10:00 Millaiselle alueemme ruokamatkailutarjonta näyttää kansainvälisen matkailijan silmin? Sari Kasvi, Business Oulu
10:20 Alfred Kitchen & Bar, vuoden 2025 ruokaelämys, Juha Eskelinen, Alfred Kitchen & Bar
10:45 Case Jättiläisenmaa, Iida Homanen, Arctic Giant Birdhouse Hotel Jättiläisenmaa
11:10 Oulu2026 on jo ovella: vinkit yrityksille, Pasi Ruuskanen, Arctic Food Lab
Lisätiedot
Paikka: Tapahtuma järjestetään etänä Zoom-alustalla. Tilaisuutta ei tallenneta.
Kohderyhmä: ruoka- ja matkailuyritykset Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa.
Tilaisuuden järjestää Arctic Food Plus -hanke (Euroopan maaseuturahasto), jonka toteuttavat Oulun ammattikorkeakoulu, Oulun kulttuurisäätiö ja Kajaanin ammattikorkeakoulu. Rahoituksen on myöntänyt Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus.