Skip to content
  • ETUSIVU
  • TAPAHTUMAT
  • VERKOSTOT & YHTEISTYÖ
    • Elintarvikealan koulutus lapissa
    • Hankeluettelo
    • Hankerahoitus
    • Hankkeiden materiaalipankki
    • Maaseutuklusteri & kansainvälinen yhteistyö
  • OHJEITA ELINTARVIKEYRITTÄJÄLLE
    • Elintarvikelainsäädäntö
    • Kumppanuusmaatalous
    • Oppilaitosten palvelut yrityksille
    • Polku elintarvikealan yrittäjyyteen
    • Tuotteiden myynti- ja jakelualustat
    • Vienti-info
    • Yritysneuvonta
  • YHTEYS & LINKIT
Loading

« Kaikki

  • Tämä tapahtuma on päättynyt

Nokkosesta puhtia yhteistyöhön! -Tuotannon kehittämisen työpaja

18.11.2021 @ 10:00 – 16:00

Tule etsimään yhdessä ratkaisuja nokkosen tuotannon kehittämiseen! 

Arktinen Nokkonen -hanke järjestää nokkosen tuottajille, kerääjille, jatkojalostajille, yhteistyökumppaneille ja asiantuntijoille kehittämistyöpajan, jossa yrittäjien ja asiantuntijoiden alustukset johdattelevat osallistujat selvittämään tuotantoketjun mahdollisuudet ja haasteet.

Tapahtumapäivä: 18.11.2021 klo 10:00 – 16:00
Paikka: Lapin ammattikorkeakoulu, Rovaniemen campus, Jokiväylä 11.

Ohjelma

10:00 – 10:20 Tervetuloa ja päivän kulku (Tapio Pyörälä, Marja Uusitalo) 

10:20 – 11:45  Ajankohtaista nokkosesta (Puhujina mm. Francoise Martz: LUKE, Katja Misikangas: Arctic Warriors Oy, Ärmätti Oy)

11:45 – 12:30 Lounas 

12:30 – 14:00 Työpajatyöskentely 

14:00 – 14:15 Kahvit 

14:15 – 15:30 Työpajatyöskentely ja ryhmätöiden purku 

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä linkistä: ILMOITTAUTUMISLINKKI

Ilmoittautuminen päättyy 11.11.2021

  • Google Calendar
  • iCalendar
  • Outlook 365
  • Outlook Live

Event Navigation

  • « Lapinlehmän maidon jatkojalostuksen työpaja
  • Suoramyyntiwebinaari »