- Tämä tapahtuma on mennyt.
Turvallisia elintarvikkeita luonnontuotteista – tuotantoa ja luontoruokailuja -webinaari
19.11.2021 @ 12:30 – 14:30
Tässä webinaarissa syvennytään luonnontuotteiden turvalliseen käyttöön ja tuotantoon elintarviketoiminnassa sekä tuotteiden prosessointiin vaikuttavaan lainsäädäntöön. Webinaarissa tarkastellaan villiruokaan ja maastoruokailuun liittyviä riskejä ja säädöksiä.
Tilaisuus on tarkoitettu erityisesti luonnontuote-, matkailu- ja hyvinvointialan toimijoille, jotka hyödyntävät luonnon raaka-aineita elintarvike- ja/tai ohjelmapalvelutuotannossa sekä muille aiheesta kiinnostuneille.
Osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä asiantuntijoille etukäteen maanantaihin 15.11. klo 15.00 mennessä ilmoittautumisen yhteydessä.
Ohjelma
12.30 Webinaarin avaus, Aini Ojala, Lapin koulutuskeskus REDU
12.35 Luonnonvaraisten kasvien käyttö elintarvikkeissa, Juho Haveri-Heikkilä, Lapin ammattikorkeakoulu
12.55 Luonnontuotteiden prosessointi – elintarvikelainsäädännön tilavaatimukset, Petri Muje, Lapin ammattikorkeakoulu ja terveystarkastaja Antero Juvani, Rovakaaren ympäristöterveydenhuolto
13.25 Biolaboratorion esittely, Petri Muje
13.30 Tauko
13.40 Yrittäjän puheenvuoro
13.55 Villiruoan ja maastoruokailun lainsäädäntö ja riskit – Ruokaviraston asiantuntija
14.25 Keskustelua ja kysymyksiä päivän aiheista
14.30 Webinaarin yhteenveto ja lopetus, Petri Muje
Ilmoittautuminen 18.11.2021 klo 12.00 mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/548F37B69225B13F
Lisätietoja:
Petri Muje, Lapin AMK
petri.muje(at)lapinamk.fi