Skip to content
  • ETUSIVU
  • TAPAHTUMAT
  • VERKOSTOT & YHTEISTYÖ
    • Elintarvikealan koulutus lapissa
    • Hankeluettelo
    • Hankerahoitus
    • Hankkeiden materiaalipankki
    • Maaseutuklusteri & kansainvälinen yhteistyö
  • OHJEITA ELINTARVIKEYRITTÄJÄLLE
    • Elintarvikelainsäädäntö
    • Kumppanuusmaatalous
    • Oppilaitosten palvelut yrityksille
    • Polku elintarvikealan yrittäjyyteen
    • Tuotteiden myynti- ja jakelualustat
    • Vienti-info
    • Yritysneuvonta
  • YHTEYS & LINKIT
Loading

« Kaikki

  • Tämä tapahtuma on päättynyt

Palvelumuotoilun työpaja

15.5.2023 @ 16:00 – 19:30

Helmikuussa pidetty Vastuullista ruokamatkailua Via Karelialla -hankkeiden Kemijärven palvelumuotoilutyöpaja saa jatkoa: toisessa osassa lähdetään kokoamaan uusia verkostomaisia tuotekonsepteja vastuullisen ruokamatkailun ympärille. Konseptit työstetään tuotekorteiksi ja parhaat niistä pilotoidaan!

Työpajaan voi osallistua, vaikka ei olisi osallistunut työpajasarjan ensimmäiseen osaan.

Ilmoittaudu tästä!

Lisätietoja:
Opri Laamanen
040 191 3313
opri.laamanen@ulapland.fi

Ruokamatkailun vastuullinen kehittäminen palvelumuotoilulla Via Karelialla -hanke

Katso Järjestäjän verkkosivu

Uitonpirtti

Uitonniementie 1
Kemijärvi, 98100
+ Google Map
  • Google Calendar
  • iCalendar
  • Outlook 365
  • Outlook Live

Event Navigation

  • « Arktinen vilja -teemapäivä
  • Lähiruoan tuottajat ja ostajat kaupantekoon! – toimijatreffit »