
Luonnontuotteiden keruuverkosto aktiiviseksi
12 toukokuun @ 13:00 – 16:00

Luonnontuotteille on kysyntää – haluatko olla mukana hyödyntämässä lähiluonnon aarteita ammattimaisesti ja kestävästi?
Kuusamon ja lähialueiden keittiömestarit, luonnontuotteiden kerääjät ja metsänomistajat – nyt on aika rakentaa yhdessä toimiva keruuverkosto!
Kun luonnontuotteet nostetaan osaksi menuuta, annetaan samalla asiakkaalle mahdollisuus kokea ja maistaa paikallisuus aidosti ja elämyksellisesti. Tämä nostaa ravintolan esiin muiden joukosta ja vahvistaa brändiä – vastuullisesti, kiinnostavasti ja alueen vahvuuksia hyödyntäen.
Ohjelma
- klo 13.00 Millaisille keruutuotteille ja puolijalosteille on kysyntää Ruka-Kuusamon ravintoloissa, projektipäällikkö Marja Hannula, Suomen metsäkeskus
- klo 13.15 Millaista lisäarvoa Ajakan Taika -yritys saa luonnontuotteista?
- klo 13.45 Keitä kaikkia on paikalla? Keruuverkoston toimijat esittäytyvät
- klo 14.15 Miten Wild Food Kuusamo Lapland -osuuskuntaan pääsee mukaan? Rauno Säkkinen
- klo 14.30 Työpaja Ruka-Kuusamon keruuverkoston aktivoimiseksi: yhteistyön koordinointi muun muassa yhteisellä viestintäalustalla
- klo 15.50 Yhteenveto ja seuraavat askeleet
Tilaisuus on maksuton ja sen järjestää Luonnontuotteita pohjoisesta -hanke, rahoitetaan EU:n maaseuturahastosta.
Tapahtumapaikka
Ajakan Taika
Tikkuniementie 2, 93999 Kuusamo
Lisätietoja
Marja Hannula
projektipäällikkö, Luonnontuotteita pohjoisesta -hanke
marja.hannula(a)metsakeskus.fi
p. 050 562 9127