Skip to content
  • ETUSIVU
  • TAPAHTUMAT
  • VERKOSTOT & YHTEISTYÖ
    • Elintarvikealan koulutus lapissa
    • Hankeluettelo
    • Hankerahoitus
    • Hankkeiden materiaalipankki
    • Maaseutuklusteri & kansainvälinen yhteistyö
  • OHJEITA ELINTARVIKEYRITTÄJÄLLE
    • Elintarvikelainsäädäntö
    • Kumppanuusmaatalous
    • Oppilaitosten palvelut yrityksille
    • Polku elintarvikealan yrittäjyyteen
    • Tuotteiden myynti- ja jakelualustat
    • Vienti-info
    • Yritysneuvonta
  • YHTEYS & LINKIT
Loading

« Kaikki

  • Tämä tapahtuma on päättynyt

Hanketoimijatapaaminen

24.4.2024 @ 12:30 – 15:00

Tervetuloa Eväitä elämään – luonnollisesti Lapista (ELU) -hankkeen kick off -tilaisuuteen ja hanketoimijoiden tapaamiseen Lapin ammattikorkeakoululle keskiviikkona 24. huhtikuuta klo 12:30 – 17:00!

Tilaisuudessa kuulemme lisää maaliskuussa käynnistyneestä ELU-hankkeesta, jonka yhtenä tavoitteena on koordinoida elintarvike- ja luonnontuotealan viestintää Lapin maakunnassa. Yhteisen alustuksen jälkeen pääsemme jakamaan vapaamuotoisesti kuulumisia hankkeista ympäri Lappia. Alkuiltapäivän osuuteen on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä.

Kello 15 eteenpäin siirrymme Biolaboratorion tilojen esittelyyn paikalla olevien osallistujien kanssa. Biolabralla on tarjolla myös kahvia, teetä sekä pientä tarjottavaa ELU-hankkeen puolesta.

Ilmoittaudu mukaan 22.4. mennessä!

Lähetämme osallistumislinkin sekä tapaamisen tarkemmat tiedot ilmoittautumisvahvistuksen yhteydessä.

Ilmoittaudu tästä

Lisätiedot:

Petri Muje
projektipäällikkö ClimateFood- ja ELU-hankkeet
Lapin ammattikorkeakoulu
+358 40 768 6502
petri.muje (at) lapinamk.fi

Henna Kukkonen
viestintä ClimateFood- ja ELU-hankkeet
Lapin ammattikorkeakoulu
+358 40 585 2817
henna.kukkonen (at) lapinamk.fi

Eväitä elämään – luonnollisesti Lapista (ELU) -hanke

Lapin ammattikorkeakoulu

Jokiväylä 11 C
Rovaniemi, 96300
+ Google Map
Tapahtumapaikan verkkosivu
  • Google Calendar
  • iCalendar
  • Outlook 365
  • Outlook Live

Event Navigation

  • « Lapin viljanviljely – katsaus tulevaan kasvukauteen
  • Luonnontuotealan kehittämisen ratkaisutyöpajat Tunturi-Lapissa »