
Elintarvikkeiden säilyvyys -koulutus

11 syyskuun @ 13:00 – 14:30
Pienjalostaja, tartu tilaisuuteen ja osallistu koulutukseen, jossa käydään läpi elintarvikkeiden säilyvyyteen liittyä asioita.
Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti luonnontuotteisiin pohjautuvien elintarvike- ja luonnontuotealan yrittäjille tai yrittäjiksi aikoville. Koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, kuitenkin etusija kainuulaisilla. Koulutus järjestetään etäkoulutuksena Teams:n välityksellä.
Koulutuksen sisältö
- Säilyvyyteen vaikuttavat tekijät
- Mikrobit elintarvikkeiden pilaajina
- Hapettuminen elintarvikkeiden pilaajana
- Tuotteen säilyvyyden hallinta
- kuivatut yrtit ja marjat
- kokonaiset vs. jauhetut yrtit ja marjat
- pakastetut luonnontuotteet marjat ja kerkät
- kuivat elintarvikkeet, jotka sisältävät öljyä, hunajaa, yrttejä, marjoja, pähkinöitä, siemeniä
- keitetyt elintarvikkeet, hillot, siirapit
- uunissa paistetut/paahdetut elintarvikkeet
- Tuotteen säilyvyyden arviointi
- Parasta ennen vai viimeinen käyttöpäivä?
Omavastuuhinta 45 € + alv 25,5 %. Kainuun ulkopuolelta hinta on 10 euroa kalliimpi.
Laskutustavat verkkolasku, sähköposti tai paperilasku (lisä 7 €). Kurssin laskuttaa ProAgria Itä-Suomi.
Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tulleesta peruutuksesta veloitetaan 50 % kurssin hinnasta. Mikäli osallistuja jää ilman hyväksyttävää syytä saapumatta kurssille, häneltä veloitetaan koko kurssimaksu.
Mikäli minimiosallistujamäärä (5) ei täyty, koulutus perutaan.
Kouluttajana toimii IdeaNature Oy.
Koulutus on osa KantriLuonto-hankkeen tarjontaa ja sen järjestää ProAgria Itä Suomi / MKN Itä-Suomi.
Lisätietoja
Kirsi Sahrman-Hauhia
kirsi.sahrman-hauhia(a)maajakotitalousnaiset.fi
p. 050 570 3039