- Tämä tapahtuma on mennyt.
Elintarvikealan vientivalmennus
5.4.2022 @ 09:00 – 11:00
Suomen elintarvikealan kansainvälistymistä koskeva strategia ja globaali markkinapotentiaalianalyysi ovat nyt valmistuneet. Kokonaisuus on konkreettinen näkemys Suomen elintarvikeviennin tilasta, tulevaisuuden kehitystarpeista ja markkinoilla vallitsevista mahdollisuuksista.
Tilaisuudessa kuullaan maatalousattaseoiden terveiset Kiinasta, Etelä-Koreasta, Japanista ja Etelä-Afrikasta sekä ajankohtaista viennin rahoituksesta. Mukana asiaa myös kasvipohjaisten tuotteiden markkinamahdollisuuksista ja luomuviennistä.
Tervetuloa mukaan! Webinaari on avoin kaikille ja maksuton.
Ohjelma:
Ruokaviraston vientiterveiset
Jaostopäällikkö Tuula Lundén, Ruokavirasto
Missä ovat suomalaisen elintarvikeviennin vahvuudet, kehittämistarpeet ja tulevaisuuden mahdollisuudet?
Ohjelmajohtaja Esa Wrang, Business Finland, Food from Finland -ohjelma Erikoistutkija Csaba Jansik, Luonnonvarakeskus
Green Day -konsepti: kasvipohjaiset innovatiiviset tuotteet vientimarkkinoille
Network Lead Annaleena Soult, Business Finland, Food from Finland -ohjelma
Maatalousattaseat elintarvikeviennin tukena maailmalla
Anna-Stiina Antola, Kiina
Juhani Vuento, Etelä-Korea ja Japani
Jenni Kiilholma, Etelä-Afrikka
Hyvä tietää luomuviennistä
Ylitarkastaja Tarja Vanninen, Ruokavirasto
Kestävällä innovaatiolla kasvuun
Business Coach Pirjo Hakanpää, Business Finland