Suomen elintarvikealan kansainvälistymistä koskeva strategia ja globaali markkinapotentiaalianalyysi ovat nyt valmistuneet. Kokonaisuus on konkreettinen näkemys Suomen elintarvikeviennin tilasta, tulevaisuuden kehitystarpeista ja markkinoilla vallitsevista mahdollisuuksista.
Tilaisuudessa kuullaan maatalousattaseoiden terveiset Kiinasta, Etelä-Koreasta, Japanista ja Etelä-Afrikasta sekä ajankohtaista viennin rahoituksesta. Mukana asiaa myös kasvipohjaisten tuotteiden markkinamahdollisuuksista ja luomuviennistä.
Tervetuloa mukaan! Webinaari on avoin kaikille ja maksuton.
Ruokaviraston vientiterveiset
Jaostopäällikkö Tuula Lundén, Ruokavirasto
Missä ovat suomalaisen elintarvikeviennin vahvuudet, kehittämistarpeet ja tulevaisuuden mahdollisuudet?
Ohjelmajohtaja Esa Wrang, Business Finland, Food from Finland -ohjelma Erikoistutkija Csaba Jansik, Luonnonvarakeskus
Green Day -konsepti: kasvipohjaiset innovatiiviset tuotteet vientimarkkinoille
Network Lead Annaleena Soult, Business Finland, Food from Finland -ohjelma
Maatalousattaseat elintarvikeviennin tukena maailmalla
Anna-Stiina Antola, Kiina
Juhani Vuento, Etelä-Korea ja Japani
Jenni Kiilholma, Etelä-Afrikka
Hyvä tietää luomuviennistä
Ylitarkastaja Tarja Vanninen, Ruokavirasto
Kestävällä innovaatiolla kasvuun
Business Coach Pirjo Hakanpää, Business Finland