Card image

Tutustu sähköisiin myyntikanaviin

Luovakka

Inarilaisten luonnonvara-alan yrittäjien hakemisto ja mahdollinen markkinapaikka, jonne on lisätty myös muita lappilaisia lähiruoantuottajia.

Prolocalis

Kuva: Prolocalis

Ilmainen sijainti- ja tuottajatietopohja, jonka avulla pientuottajien palveluita voi hakea sijainnin tai kategorian perusteella. ProLocalis on tarkoitettu yksityisyrittäjille, jotka myyvät tuotetta tai palvelua itse.

Palvelut:

  • Mobiilisovellus
  • Verkkosivustot
  • Markkinointi
  • Kasvu ja analytiikka

Lähde: https://www.prolocalis.com/fi/

Aitoja Makuja

Valtakunnallisessa palvelussa on esillä noin 2200 elintarvikeyritystä tai paikallista ruokaa tarjoavaa palvelua (esim. ravintoloita, verkkokauppoja). Yrityshakupalvelu on maksuton yrittäjälle.

Aito Luonto

Suomen luonnontuoteyrittäjyysverkosto ry:n ylläpitämä rekisteri ja kohtaamis- sekä myyntija ostoalusta. Ilmoittaminen sivuston myydään- ja ostetaan-palstoilla on maksutonta yhdistyksen jäsenille, muilta ilmoituksesta laskutetaan 20 euroa.

Rovaniemen REKO

REKO (reilua kuluttamista) on lähiruoan myynti- ja jakelumalli, jossa kuluttajat tilaavat lähiruokatuottajilta ruokaa suoraan ilman välikäsiä. REKO-renkaat toimivat Facebookin kautta suljettuina ryhminään, joissa tilaukset ja toimitukset sovitaan. REKO-ryhmiä toimii esimerkiksi Ranualla, Kittilässä ja Haukiputaalla sekä Rovaniemellä.

Ruokaa Suomesta

Olemassa olevaan jakeluun perustuva valtakunnallinen verkkokauppa, jossa tuottajat voivat myydä tuotteita käyttäen haluamaansa toimitustapaa.

Lähipaja

Verkkokauppa, jonka jakelu toimii miehittämättömän lähiruoan jakelupisteen kautta. Tuottaja toimittaa ostokset konttiin, josta ostaja noutaa ne hänelle sopivana aikana.

Eggpress

Lähiruoan verkkokauppa, jolla on kiertävä jakelu ympäri Suomen.

Tilalta.fi

Verkkokauppa, joka sisältää nouto- ja jakelupalvelun omalla alueella (Oulu & Uusimaa).

Pohjolan Lähiruoka

Kerran viikossa tapahtuvan jakelupalvelun sisältävä lähiruoan verkkokauppa Oulun alueella.