Skip to content
  • ETUSIVU
  • TAPAHTUMAT
  • VERKOSTOT & YHTEISTYÖ
    • Elintarvikealan koulutus Lapissa
    • Hankeluettelo
    • Hankerahoitus
    • Hankkeiden materiaalipankki
    • Maaseutuklusteri ja kansainvälinen yhteistyö
  • OHJEITA ELINTARVIKEYRITTÄJÄLLE
    • Elintarvikelainsäädäntö
    • Kumppanuusmaatalous
    • Oppilaitosten palvelut yrityksille
    • Polku elintarvikealan yrittäjyyteen
    • Tuotteiden myynti- ja jakelualustat
    • Vienti-info
    • Yritysneuvonta
  • YHTEYS & LINKIT
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Vastuulliset ruokapalvelut – virtuaali-info

26 tammikuun @ 13:00 – 14:00

Ruokapalvelupäällikkö Kirsi Hanski Tuusulan kunnasta kertoo ruokapalvelupäällikön ja ruokapalvelun moninaisista tehtävistä. Mitä päällikön tehtävään sisältyy, millaista osaamista ruokapalveluilta vaaditaan ja miten vastuullisuus on osa kaikkea tätä? 

Hankintojen analyysista ja kehittämisestä puhuu Lempäälän kunnan ruokapalvelupäällikkö Liisa Belaid. Liisa kertoo, miten Lempäälän ruokapalvelut ovat vaikuttaneet myös kehyskuntien vastuullisuuteen erityisesti hankintojen osalta. 

Infot pidetään Teamsissa ja niitä ei tallenneta. Lähetämme ilmoittautuneille Teams-kalenterikutsun vasta lähempänä ajankohtaa, joten merkitsethän ajankohdan kalenteriisi. 

Ilmoittaudu mukaan!

Vastuulliset ruokapalvelut -kehitysohjelma

Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

  • Google Calendar
  • iCalendar
  • Outlook 365
  • Outlook Live

Tapahtuma navigointi

  • « Tulosten julkistustilaisuus: Selvitys julkisten elintarvikehankintojen vastuullisuudesta ja kotimaisuusasteesta
  • Ruokaa läheltä ja yhdessä -verkostoitumistilaisuus Levillä »