Skip to content
  • ETUSIVU
  • TAPAHTUMAT
  • VERKOSTOT & YHTEISTYÖ
    • Elintarvikealan koulutus lapissa
    • Hankeluettelo
    • Hankerahoitus
    • Hankkeiden materiaalipankki
    • Maaseutuklusteri & kansainvälinen yhteistyö
  • OHJEITA ELINTARVIKEYRITTÄJÄLLE
    • Elintarvikelainsäädäntö
    • Kumppanuusmaatalous
    • Oppilaitosten palvelut yrityksille
    • Polku elintarvikealan yrittäjyyteen
    • Tuotteiden myynti- ja jakelualustat
    • Vienti-info
    • Yritysneuvonta
  • YHTEYS & LINKIT
Loading

« Kaikki

  • Tämä tapahtuma on päättynyt

Vastuulliset ruokapalvelut – virtuaali-info

26.1.2023 @ 13:00 – 14:00

Ruokapalvelupäällikkö Kirsi Hanski Tuusulan kunnasta kertoo ruokapalvelupäällikön ja ruokapalvelun moninaisista tehtävistä. Mitä päällikön tehtävään sisältyy, millaista osaamista ruokapalveluilta vaaditaan ja miten vastuullisuus on osa kaikkea tätä? 

Hankintojen analyysista ja kehittämisestä puhuu Lempäälän kunnan ruokapalvelupäällikkö Liisa Belaid. Liisa kertoo, miten Lempäälän ruokapalvelut ovat vaikuttaneet myös kehyskuntien vastuullisuuteen erityisesti hankintojen osalta. 

Infot pidetään Teamsissa ja niitä ei tallenneta. Lähetämme ilmoittautuneille Teams-kalenterikutsun vasta lähempänä ajankohtaa, joten merkitsethän ajankohdan kalenteriisi. 

Ilmoittaudu mukaan!

Vastuulliset ruokapalvelut -kehitysohjelma

Katso Järjestäjän verkkosivu

  • Google Calendar
  • iCalendar
  • Outlook 365
  • Outlook Live

Event Navigation

  • « Tulosten julkistustilaisuus: Selvitys julkisten elintarvikehankintojen vastuullisuudesta ja kotimaisuusasteesta
  • Ruokaa läheltä ja yhdessä -verkostoitumistilaisuus Levillä »