Skip to content
  • ETUSIVU
  • TAPAHTUMAT
  • VERKOSTOT & YHTEISTYÖ
    • Elintarvikealan koulutus lapissa
    • Hankeluettelo
    • Hankerahoitus
    • Hankkeiden materiaalipankki
    • Maaseutuklusteri & kansainvälinen yhteistyö
  • OHJEITA ELINTARVIKEYRITTÄJÄLLE
    • Elintarvikelainsäädäntö
    • Kumppanuusmaatalous
    • Oppilaitosten palvelut yrityksille
    • Polku elintarvikealan yrittäjyyteen
    • Tuotteiden myynti- ja jakelualustat
    • Vienti-info
    • Yritysneuvonta
  • YHTEYS & LINKIT
Loading

« Kaikki

  • Tämä tapahtuma on päättynyt

Vastuullinen ruokamatkailu -työpaja

7.2.2023 @ 13:00 – 17:00

Vastuullisuus yrityksessä näkyy monin eri tavoin. Se voi olla sähkön ja veden säästämistä, se on lähellä tuotettujen raaka-aineiden hyödyntämistä, ruokahävikin vähentämistä, se on paikallisuutta ja autenttisuutta, se on yhteistyötä alueen yritysten kanssa, se on positiivisen työntekijäkokemuksen tarjoamista, se on viestimistä asiakkaille vastuullisista teoista.

Tervetuloa Vastuullinen ruokamatkailu -hankkeen järjestämään työpajaan Kemijärven Uitonpirtille 7. helmikuuta!

Ohjelma:

13.00 – 13.30 Tervetulokahvit & hankkeen esittely
13.30 – 13.50 Esimerkkejä ruokamatkailun vastuullisuudesta
13.50 – 15.20 Vastuullisten tekojen työpaja: Luo oma työkalupakkisi
15.20 – 15.30 Välikahvit
15.30 – 16.30 Työpajatyöskentelyä pienryhmissä: Vastuullisuuden tuotteistamista matkailijoille Via Karelialla
16.30 – 17.00 Työryhmien ideoiden esittely & yhteenveto

Lisätietoja:

Minna Sipponen, Lapin amk
040 979 0431
minna.sipponen@lapinamk.fi

Ilmoittaudu tästä 2.2. mennessä

Ruokamatkailun vastuullinen kehittäminen palvelumuotoilulla Via Karelialla -hanke

Katso Järjestäjän verkkosivu

Ravintola Uitonpirtti

Uitonniemientie 1
Kemijärvi, 98100
+ Google Map
Tapahtumapaikan verkkosivu
  • Google Calendar
  • iCalendar
  • Outlook 365
  • Outlook Live

Event Navigation

  • « Mitä vastuullisuus maksaa? -webinaari
  • Vastuullista liiketoimintaa ruokamatkailusta -webinaari »