- Tämä tapahtuma on mennyt.
Vastuullinen ruokamatkailu -työpaja
7.2.2023 @ 13:00 – 17:00
Vastuullisuus yrityksessä näkyy monin eri tavoin. Se voi olla sähkön ja veden säästämistä, se on lähellä tuotettujen raaka-aineiden hyödyntämistä, ruokahävikin vähentämistä, se on paikallisuutta ja autenttisuutta, se on yhteistyötä alueen yritysten kanssa, se on positiivisen työntekijäkokemuksen tarjoamista, se on viestimistä asiakkaille vastuullisista teoista.
Tervetuloa Vastuullinen ruokamatkailu -hankkeen järjestämään työpajaan Kemijärven Uitonpirtille 7. helmikuuta!
Ohjelma:
13.00 – 13.30 Tervetulokahvit & hankkeen esittely
13.30 – 13.50 Esimerkkejä ruokamatkailun vastuullisuudesta
13.50 – 15.20 Vastuullisten tekojen työpaja: Luo oma työkalupakkisi
15.20 – 15.30 Välikahvit
15.30 – 16.30 Työpajatyöskentelyä pienryhmissä: Vastuullisuuden tuotteistamista matkailijoille Via Karelialla
16.30 – 17.00 Työryhmien ideoiden esittely & yhteenveto
Lisätietoja:
Minna Sipponen, Lapin amk
040 979 0431
minna.sipponen@lapinamk.fi