- Tämä tapahtuma on mennyt.
Ruokasektorin tutkimustiistai
1.11.2022 @ 09:00 – 10:00
Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita – Ruokasektorin koordinaatio järjestää tutkimustiistai-infoja, joissa esitellään teemaan liittyviä ajankohtaisia tutkimuksia ja tuloksia. Tutkimustiistait järjestetään Teams-kokouksina ja niihin ovat tervetulleita kaikki asiasta kiinnostuneet.
Marraskuun ensimmäisenä tiistaina 1.11. klo 9-10 puhutaan luomusta. Väitöskirjatutkija Heli Lehtinen Helsingin yliopiston Ruralia-Instituuttista avaa omaa tutkimustaan luomuviljelyn ja regeneratiivisen viljelyn suhteesta.
Väitöskirjatutkija Heli Lehtinen, Helsingin yliopisto Ruralia-Instituutti: Miten regeneratiivinen viljely eroaa luomusta? Katsaus uudistavan viljelyn malleihin sekä eroihin ja yhteneväisyyksiin suhteessa luomuun.