Aika: To–pe 11.–12.4.2024
Paikka: Haaga-Helian Haagan kampus, Pajuniityntie 11, 00320 Helsinki
Tapahtuma on sinua varten, jos arvostat laadukkaita raaka-aineita, innovatiivisia ruokatuotteita ja haluat olla eturintamassa luomassa uusia ruokatrendejä. Tarjolla on:
11.00 Vierailut lähiruokakohteissa:
18.00 Artesaaniruokayhdistyksen kokous
19.00 Illallinen ja verkostoituminen
(20.00 FlavourHub-esittelypisteiden rakentaminen)
Varaa tarvittaessa omakustanteinen yöpyminen Hotel Haagassa.
Erillistä koodia varauksille ei ole, varauksen yhteydessä voi mainita Haaga-Helian ja toimialapäivät.
(8.00 FlavourHub-esittelypisteiden rakentaminen)
9.00 FlavourHub: Verkostoituminen ja maistatus
FlavourHub kutsuu yhteen ruoka-alan toimijat ainutlaatuiseen tapahtumaan, joka juhlistaa paikallisia makuja ja kestävää gastronomiaa. Verkostoidu, inspiroidu ja tee kauppaa ruoka-alan huippuosaajien kanssa!
10.30 Ari Ruoho, Ravintola Nokka: Näin lisäät lähiruoan käyttöä ravintolassasi kestävästi
10.55 Rilla Engblom, Haaga-Helia AMK: Viisi vastuullisuusviestinnän tärppiä
11.20 Margot Wikström: Artesaaniruoka
12.20 Lounas
Omakustanteisesti
13.00 Tiia-Mari Eilola ja Taina Harmoinen, XAMK: Ruokatuliaisen tuotteistaminen -tietoisku
13.20 Maarit Rockenfeller: Digitaalisuus, alustatalous, myyjien ja ostajien kohtaaminen, markkinointi
13.45 Iltapäiväkahvi
14.15 Sami Nykter, Haaga-Helia AMK: Vastuullisuussertifikaatit kilpailuetuna
15.30 Päätös ja ständien purku