Skip to content
  • ETUSIVU
  • TAPAHTUMAT
  • VERKOSTOT & YHTEISTYÖ
    • Elintarvikealan koulutus Lapissa
    • Hankeluettelo
    • Hankerahoitus
    • Hankkeiden materiaalipankki
    • Maaseutuklusteri ja kansainvälinen yhteistyö
  • OHJEITA ELINTARVIKEYRITTÄJÄLLE
    • Elintarvikelainsäädäntö
    • Kumppanuusmaatalous
    • Oppilaitosten palvelut yrityksille
    • Polku elintarvikealan yrittäjyyteen
    • Tuotteiden myynti- ja jakelualustat
    • Vienti-info
    • Yritysneuvonta
  • YHTEYS & LINKIT
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ruokatrendit maailmalla – mitä on odotettavissa Suomeen?

16.3.2022 @ 10:00 – 11:30

Tervetuloa mukaan kansainvälisyyskeskiviikkojen ensimmäiseen etätilaisuuteen! Tilaisuudessa kuullaan uusimmista ruokatrendeistä maailmalla. Tapahtuma on maksuton ja se järjestetään Teams -etäyhteyden välityksellä.

Ohjelma

Klo 10.00 Tervetuloa

Klo 10.05 Ruokatrendit maailmalla – mitä on odotettavissa Suomeen? Jukka-Pekka Inkinen, Fennopromo

  • Tulevat ruokatrendit 2022-2025
  • Mitä ruoka- ja elintarvikesektorilla on odotettavissa Suomeen lähivuosina
  • Kilpailutilanteen kehitys; markkinamahdollisuudet suomalaisille elintarvikevalmistajille
  • Osaamistarpeiden kehitys; mitä tietotaidon ja tuotekehityksen valmiuksia yrityksiltä tarvitaan tulevaisuudessa
  • Katsaus uusimpiin tuotelanseerauksiin; tuotenäytteitä ja tuotekuvia

Klo 11.05 Kysy & Vastaa -osio

Klo 11.30 Tilaisuus päättyy

Ilmoittaudu tästä!

Lisätiedot: 
Kaisa Myllykangas
p. 0400 399 865
email: kaisa.myllykangas@maajakotitalousnaiset.fi

Tilaisuuden järjestää: 

  • ProAgria Oulun/Oulun Maa- ja kotitalousnaisten AKKE-hanke
  • Haapaveden-Siikalatvan seutukunnan kehittämiskeskuksen Fresh and Local Food – Competitive advantages in Rural Areas-hanke ja
  • Oulun ammattikorkeakoulun Ruokajälki – Pohjois-Pohjanmaan elintarvikeketjujen jäljitettävyyden ja ruokaturvallisuuden kehittäminen -hanke.
  • Google Calendar
  • iCalendar
  • Outlook 365
  • Outlook Live

Tapahtuma navigointi

  • « Koivusta lisäarvoa metsänomistajille
  • Valtakunnallinen ruokakasvatuksen teemapäivä »