Skip to content
  • ETUSIVU
  • TAPAHTUMAT
  • VERKOSTOT & YHTEISTYÖ
    • Elintarvikealan koulutus lapissa
    • Hankeluettelo
    • Hankerahoitus
    • Hankkeiden materiaalipankki
    • Maaseutuklusteri & kansainvälinen yhteistyö
  • OHJEITA ELINTARVIKEYRITTÄJÄLLE
    • Elintarvikelainsäädäntö
    • Kumppanuusmaatalous
    • Oppilaitosten palvelut yrityksille
    • Polku elintarvikealan yrittäjyyteen
    • Tuotteiden myynti- ja jakelualustat
    • Vienti-info
    • Yritysneuvonta
  • YHTEYS & LINKIT
Loading

« Kaikki

  • Tämä tapahtuma on päättynyt

Ruokamatkailun vastuullinen kehittäminen -palvelumuotoilutyöpaja

15.2.2023 @ 17:00 – 20:30

Tervetuloa mukaan Ruokamatkailun vastuullinen kehittäminen Via Karelialla -hankkeen järjestämään palvelumuotoilutyöpajaan! Työpaja järjestetään keskiviikkona 15.2.2023 klo 17:00-20:30 Uitonpirtissä Kemijärvellä.

Työpajassa tutustutaan palvelumuotoilun työkaluihin ja haetaan palveluiden kehitykseen myös näkökulmaa tulevaisuudesta. Työpaja on ensimmäinen osa kahden työpajan sarjaa, joiden pohjalta kehitetään uusia tuotteita ja palveluita ruokamatkailun teemaan sopien.

Esite (pdf)Lataa
Ilmoittaudu työpajaan 8.2. mennessä

Lisätietoja:
Opri Laamanen, projektikoordinaattori
040 191 3313
opri.laamanen@ulapland.fi

Ruokamatkailun vastuullinen kehittäminen palvelumuotoilulla Via Karelialla -hanke

Katso Järjestäjän verkkosivu

Uitonpirtti

Uitonniementie 1
Kemijärvi, 98100
+ Google Map
  • Google Calendar
  • iCalendar
  • Outlook 365
  • Outlook Live

Event Navigation

  • « Ruokakasvatuksen teemapäivä
  • Luomukasvintuotannon mahdollisuudet Lapissa 20. – 23.2. »