Skip to content
  • ETUSIVU
  • TAPAHTUMAT
  • VERKOSTOT & YHTEISTYÖ
    • Elintarvikealan koulutus lapissa
    • Hankeluettelo
    • Hankerahoitus
    • Hankkeiden materiaalipankki
    • Maaseutuklusteri & kansainvälinen yhteistyö
  • OHJEITA ELINTARVIKEYRITTÄJÄLLE
    • Elintarvikelainsäädäntö
    • Kumppanuusmaatalous
    • Oppilaitosten palvelut yrityksille
    • Polku elintarvikealan yrittäjyyteen
    • Tuotteiden myynti- ja jakelualustat
    • Vienti-info
    • Yritysneuvonta
  • YHTEYS & LINKIT
Loading

« Kaikki

  • Tämä tapahtuma on päättynyt

Ruokahävikin vähentäminen ruokapalveluissa

10.11.2021 @ 09:00 – 11:00

Ruokapalveluiden haasteena on ylijäämäruoka, joka aiheuttaa taloudellisia kustannuksia sekä luonnonvarojen tuhlausta.

Kutsumme ruokapalveluiden ammattilaiset, yrittäjät, kuntapäättäjät sekä avustusorganisaatiot kuuntelemaan ja keskustelemaan hyvistä käytänteistä, joilla ruokahävikkiä saadaan vähennettyä sekä hävikkiruokaa hyödynnettyä tehokkaammin!

Tapahtuman ohjelma:

Klo 9.00 Aloitus

Klo 9.05 Kirsi Silvennoinen, Luke

Klo 9.30 Tarja Rousu, Meri-Lapin ruokapalvelut

Klo 09.50 Katja McQueen-Winberg ja Tiina Nokela, Prikka Kiertoon –hankkeesta

Klo 10.20 Keskustelua

Klo 11.00 Webinaari päättyy

Lue lisää ja ilmoittaudu webinaariin tästä linkistä.

Green Rural Economy -hanke

Katso Järjestäjän verkkosivu

  • Google Calendar
  • iCalendar
  • Outlook 365
  • Outlook Live

Event Navigation

  • « Lappi Luxus -hankkeen liiketoiminnan työpaja, Rovaniemi
  • Pakuri ja metsän erikoissienet -loppuwebinaari »