- Tämä tapahtuma on mennyt.
Ruokaa Lapista -seminaari
28.10.2022 @ 09:00 – 16:00
Hyvät lappilaisen ruoan tuottajat, jalostajat, ravintolan ja kaupan edustajat sekä kaikki lappilaisesta ruoasta ja maataloudesta kiinnostuneet, olette sydämellisesti tervetulleita keskustelemaan lappilaisen ruokatuotannon tilanteesta ja tulevaisuudesta!
Lappilainen elintarvike on turvallista lähiruokaa ja sen käyttäminen luo huoltovarmuutta. Ilman lappilaista alkutuotantoa, ei ole lappilaista elintarviketuotantoa. Haluatko olla mukana turvaamassa lappilaisen ruoantuotannon huoltovarmuutta? Tule ja tiedä miten toimia.
Paikan päälle ilmoittautuneille tarjotaan kahvit sekä lounas.
Muista ilmoittautua seminaariin 18.10 mennessä.
Ohjelmassa sukelletaan monipuolisesti Lapin maidontuotantoon, naudanlihatuotantoon, porotalouteen ja kalatalouteen. Lisäksi luvassa mielenkiintoinen paneelikeskustelu ja päivän lopuksi kevennämme tunnelmaa, kun näyttelijä/maanviljelijä Jussi Vatanen saapuu pitämään puheenvuoron jaksamisesta maanviljelijän näkökulmasta! Lataa tapahtuman ohjelma alta.