- This event has passed.
Ruokaa läheltä ja yhdessä -verkostoitumistilaisuus Levillä
27.1.2023 @ 12:00 – 16:00
Tapahtuma Levin Hotelli Hullu Porossa tarjoaa yrittäjille mahdollisuuden esitellä tuotteita potentiaalisille asiakkaille, verkostoitua uusiin yhteistyötahoihin sekä kuulla inspiroivia elintarvikealaan liittyviä puheenvuoroja!
Osallistuminen on mahdollista myös etäyhteydellä.
Tapahtuman järjestävät Likiruoka- ja Kasvua kestävästä matkailusta -hankkeet.
Lisätietoa:
leena.toivanen@centria.fi
Ohjelma:
12-12.10 Tervetuloa! Lähiruoka osana matkailun kestävyyttä, Katja Kaunismaa, Kideve Elinkeinopalvelut
12.10-13.00 Yrittäjän puheenvuoro: Mettän Maku, Tuuli Rautava
13-13.10 Pohjois-Lapin Ruoka Oy esittäytyy, Merja Ahola, Sodankylä
13.10-13.20 Likiruoka – Lähiruoan logistiikkaa yhdessä!, Centria AMK
13.20-13.30 Luonnontuotealan Kasvukoordinaattori – Yrityskokemuksia, Laura Hokajärvi, Kolari
13.30-14 Tarinallistamisella kilpailuetua, Anne Kalliomäki, Tarinakone Oy
14-16 Yrityskohtaista sparrausta tarinallistamiseen, verkostoitumista, esittele omia tuotteitasi!
Kahvia ja maistuvaa purtavaa on tarjolla koko tilaisuuden ajan.