Skip to content
  • ETUSIVU
  • TAPAHTUMAT
  • VERKOSTOT & YHTEISTYÖ
    • Elintarvikealan koulutus lapissa
    • Hankeluettelo
    • Hankerahoitus
    • Hankkeiden materiaalipankki
    • Maaseutuklusteri & kansainvälinen yhteistyö
  • OHJEITA ELINTARVIKEYRITTÄJÄLLE
    • Elintarvikelainsäädäntö
    • Kumppanuusmaatalous
    • Oppilaitosten palvelut yrityksille
    • Polku elintarvikealan yrittäjyyteen
    • Tuotteiden myynti- ja jakelualustat
    • Vienti-info
    • Yritysneuvonta
  • YHTEYS & LINKIT
Loading

« Kaikki

  • Tämä tapahtuma on päättynyt

Ruokaa läheltä ja yhdessä -verkostoitumistilaisuus Levillä

27.1.2023 @ 12:00 – 16:00

Tapahtuma Levin Hotelli Hullu Porossa tarjoaa yrittäjille mahdollisuuden esitellä tuotteita potentiaalisille asiakkaille, verkostoitua uusiin yhteistyötahoihin sekä kuulla inspiroivia elintarvikealaan liittyviä puheenvuoroja!

Osallistuminen on mahdollista myös etäyhteydellä.

Tapahtuman järjestävät Likiruoka- ja Kasvua kestävästä matkailusta -hankkeet.

Lisätietoa:
leena.toivanen@centria.fi

Ohjelma:

12-12.10 Tervetuloa! Lähiruoka osana matkailun kestävyyttä, Katja Kaunismaa, Kideve Elinkeinopalvelut
12.10-13.00 Yrittäjän puheenvuoro: Mettän Maku, Tuuli Rautava
13-13.10 Pohjois-Lapin Ruoka Oy esittäytyy, Merja Ahola, Sodankylä
13.10-13.20 Likiruoka – Lähiruoan logistiikkaa yhdessä!, Centria AMK
13.20-13.30 Luonnontuotealan Kasvukoordinaattori – Yrityskokemuksia, Laura Hokajärvi, Kolari
13.30-14 Tarinallistamisella kilpailuetua, Anne Kalliomäki, Tarinakone Oy
14-16 Yrityskohtaista sparrausta tarinallistamiseen, verkostoitumista, esittele omia tuotteitasi!

Kahvia ja maistuvaa purtavaa on tarjolla koko tilaisuuden ajan.

Ohjelma (pdf)Lataa
Ilmoittaudu 23.1.2023 mennessä

Hotelli Hullu Poro

Rakkavaarantie 3
Sirkka, Levi, 99100
+ Google Map
  • Google Calendar
  • iCalendar
  • Outlook 365
  • Outlook Live

Event Navigation

  • « Vastuulliset ruokapalvelut – virtuaali-info
  • Maukasta makkaraa, lihaisia leikkeleitä – Laadukkaita jalosteita lapinlehmän lihasta »