Skip to content
  • ETUSIVU
  • TAPAHTUMAT
  • VERKOSTOT & YHTEISTYÖ
    • Elintarvikealan koulutus Lapissa
    • Hankeluettelo
    • Hankerahoitus
    • Hankkeiden materiaalipankki
    • Maaseutuklusteri ja kansainvälinen yhteistyö
  • OHJEITA ELINTARVIKEYRITTÄJÄLLE
    • Elintarvikelainsäädäntö
    • Kumppanuusmaatalous
    • Oppilaitosten palvelut yrityksille
    • Polku elintarvikealan yrittäjyyteen
    • Tuotteiden myynti- ja jakelualustat
    • Vienti-info
    • Yritysneuvonta
  • YHTEYS & LINKIT
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Perinteiset raaka-aineet keittiössä: monipuolinen poron veri -työpaja

10.9.2022 @ 14:30 – 16:00

Perinneruokahankkeen Lähiruokapäivän työpajassa valmistetaan kolme ruokalajia poron verestä käyttäen hyödyksi myös muita paikallisia sesongin raaka-aineita.

Tapahtuma on maksuton. Ilmoittautumiset etukäteen:
kati.savukoski@italappi.fi
040 732 7557

Perinneruokahanke

Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Hillatien koulun kotitalousluokka

Hillatie 6
Kemijärvi, 98100
+ Google Map
  • Google Calendar
  • iCalendar
  • Outlook 365
  • Outlook Live

Tapahtuma navigointi

  • « Lähiruokapäivä Kemijärvi
  • Täysi Kymppi! – Hävikkiratkaisut nyt ja tulevaisuudessa -webinaari »