Skip to content
  • ETUSIVU
  • TAPAHTUMAT
  • VERKOSTOT & YHTEISTYÖ
    • Elintarvikealan koulutus lapissa
    • Hankeluettelo
    • Hankerahoitus
    • Hankkeiden materiaalipankki
    • Maaseutuklusteri & kansainvälinen yhteistyö
  • OHJEITA ELINTARVIKEYRITTÄJÄLLE
    • Elintarvikelainsäädäntö
    • Kumppanuusmaatalous
    • Oppilaitosten palvelut yrityksille
    • Polku elintarvikealan yrittäjyyteen
    • Tuotteiden myynti- ja jakelualustat
    • Vienti-info
    • Yritysneuvonta
  • YHTEYS & LINKIT
Loading

« Kaikki

  • Tämä tapahtuma on päättynyt

Perinteiset raaka-aineet keittiössä: monipuolinen poron veri -työpaja

10.9.2022 @ 14:30 – 16:00

Perinneruokahankkeen Lähiruokapäivän työpajassa valmistetaan kolme ruokalajia poron verestä käyttäen hyödyksi myös muita paikallisia sesongin raaka-aineita.

Tapahtuma on maksuton. Ilmoittautumiset etukäteen:
kati.savukoski@italappi.fi
040 732 7557

Perinneruokahanke

Katso Järjestäjän verkkosivu

Hillatien koulun kotitalousluokka

Hillatie 6
Kemijärvi, 98100
+ Google Map
  • Google Calendar
  • iCalendar
  • Outlook 365
  • Outlook Live

Event Navigation

  • « Lähiruokapäivä Kemijärvi
  • Täysi Kymppi! – Hävikkiratkaisut nyt ja tulevaisuudessa -webinaari »