Skip to content
  • ETUSIVU
  • TAPAHTUMAT
  • VERKOSTOT & YHTEISTYÖ
    • Elintarvikealan koulutus lapissa
    • Hankeluettelo
    • Hankerahoitus
    • Hankkeiden materiaalipankki
    • Maaseutuklusteri & kansainvälinen yhteistyö
  • OHJEITA ELINTARVIKEYRITTÄJÄLLE
    • Elintarvikelainsäädäntö
    • Kumppanuusmaatalous
    • Oppilaitosten palvelut yrityksille
    • Polku elintarvikealan yrittäjyyteen
    • Tuotteiden myynti- ja jakelualustat
    • Vienti-info
    • Yritysneuvonta
  • YHTEYS & LINKIT
Loading

« Kaikki

  • Tämä tapahtuma on päättynyt

Muutosjoustava ruokajärjestelmä – kohti kestävämpää tulevaisuutta -webinaari

22.3.2022 @ 13:00 – 15:30

Koronapandemia, ilmastonmuutoksen kiihtyminen, luontokato ja muut häiriöt lisäävät ruoantuotannon ja ruokajärjestelmien haavoittuvuutta. On tärkeää kehittää järjestelmien resilienssiä eli muutosjoustavuutta terveellisen, riittävän ja kohtuuhintaisen ruoan saatavuuden turvaamiseksi yllättävissäkin häiriötilanteissa. Tervetuloa webinaariin kuulemaan, mitä muutosjoustavuus tarkoittaa käytännössä ja mihin maataloudessa ja ruokajärjestelmissä tulee erityisesti kiinnittää huomiota.

Tilaisuudessa esittäytyy tammikuussa 2022 alkanut valtakunnallinen tiedonvälityshanke Ilmastoviisas ja muutosjoustava ruokajärjestelmä pellolta kuluttajalle (MURU) ja uunituoreita tutkimustuloksia suomalaisen ruokajärjestelmän muutosjoustavuudesta Deforfo ja ScenoProt-hankkeiden pohjalta kertovat Luonnonvarakeskuksen tutkijat.

Tilaisuus järjestetään etätilaisuutena 22.3.2022 klo 13–15.30. Webinaari on kaikille avoin ja ilmainen. Ohjelma ja Teams-linkki tulevat saataville MURU-hankkeen kotisivuille lähempänä tapahtuman ajankohtaa. Varaathan jo nyt päivän kalenteristasi ja kerrot siitä myös kollegallesi!

Järjestäjät: Ilmastoviisas ja muutosjoustava ruokajärjestelmä pellolta kuluttajalle sekä Covid-19 epidemian hillitseminen – osahankkeet DEFORFO ja ScenoProt

  • Google Calendar
  • iCalendar
  • Outlook 365
  • Outlook Live

Event Navigation

  • « Työlle tekijöitä – työvoiman saatavuus maaseudulla
  • Luonnontuotteet liikkeelle – kysyntä ja tarjonta kohtaamaan »