Calendar of
ma ma
ti ti
ke ke
to to
pe pe
la la
su su
1 tapahtuma,
Elintarvike- ja luonnontuotealan Kehittäjätapaaminen
Elintarvike- ja luonnontuotealan Kehittäjätapaaminen
Tervetuloa elintarvike- ja luonnontuotealan Kehittäjätapaamiseen Kemijärvelle! Tapahtuman ensimmäiseen osuuteen klo 12–14 on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä.Liity Teams-kokoukseen tästä.Tapahtumapaikka toimii Kemijärvellä sijaitseva Taidekeskus Puustelli (Lepistöntie 19). Tapahtumassa on maksuton kahvitarjoilu.Tapaamisen järjestävät Eväitä elämään, Luonnontuotteita pohjoisesta ja Parasta paikallista pöytiin -hankkeet.Tapaamisen ohjelmaklo 12–14: Verkoston esittely & katsaus tulevaan syksyyn Kehittäjäpuheenvuoro: Kati Savukoski, Itä-Lapin kuntayhtymäVapaata keskusteluaklo 14–16: Tutustuminen […]
1 tapahtuma,
Lappia Living Labs -kumppanikahvila Louella
Lappia Living Labs -kumppanikahvila Louella
Tervetuloa mukaan pohtimaan ja suunnittelemaan lähiruokatuotteiden varastointia ja jakelua! Paikkana Lappian Louen toimipaikka ja tarvittaessa Teams-mahdollisuus. Ilmoittautuminen 28.9. mennessä laura.kuismanen(a)lappia.fiTapahtuman järjestää Lappia Living Labs -hanke.
0 tapahtumia,
0 tapahtumia,
0 tapahtumia,
0 tapahtumia,
0 tapahtumia,
0 tapahtumia,
0 tapahtumia,
0 tapahtumia,
2 tapahtumia,
Artesaaniruoka SM 2025
Tervetuloa Kemiönsaareen juhlimaan paikallisia makuja 9.-11.10.2025!Artesaaniruoan SM-kilpailu tarjoaa monipuolista ja mielenkiintoista ohjelmaa ruoka-artesaaneille sekä kaikille maukkaan ja lähellä tuotetun ruoan ystäville. Kolmen päivän aikana osallistujat saavat osallistua tuotearviointiin, inspiroivaan seminaariohjelmaan, yritysvierailuihin paikallisilla tiloilla sekä palkintogaalaan Söderlångvikin kartanon tilalla. Ilta huipentuu lähiruokaillalliseen ja muihin juhlallisuuksiin ainutlaatuisessa saaristoympäristössä.Perjantain seminaaripäivän ohjelmaan sekä perjantaina ja lauantaina järjestettäville Artesaaniruokamarkkinoille ovat […]
Lappia Living Labs -kumppanikahvila
Lappia Living Labs -kumppanikahvila
Tervetuloa pohtimaan sivuvirtojen hyödyntämistä!Kumppanikahvilan teemana kestävä tuotekehitys ja sivuvirtojen hyödyntäminen maatilalla tuotetuissa tuotteissa. Pureudutaan erityisesti tyrnin sivuvirtojen hyödyntämiseen.Tapahtuma järjestetään Lappian Louen toimipisteessä.Ilmoittautuminen 7.10.2025 mennessä Anna-Riikka Lavialle: anna-riikka.lavia(a)lappia.fiTilaisuuden järjestää Lappia Living Labs-hanke.
2 tapahtumia,
Täyssäilyke -etävalmennus
Täyssäilyke -etävalmennus
Oletko luonnonvara-, elintarvikealan yrittäjä, keittiömestari, matkailualan toimija, opiskeletko alaa tai olet muuten kiinnostunut aiheesta?Tervetuloa kuuntelemaan tietoiskua täyssäilykkeen valmistamisesta!Sisältö:LisätietojaValmennus nauhoitetaan, jos haluat katsoa tallenteen myöhemmin, laita sähköpostia yhteyshenkilölle:Pertti Moilanenpertti.moilanen(a)redu.fip. 040-6601327Valmennuksen järjestää Säilyke-hanke.
1 tapahtuma,
0 tapahtumia,
0 tapahtumia,
0 tapahtumia,
0 tapahtumia,
0 tapahtumia,
0 tapahtumia,
0 tapahtumia,
0 tapahtumia,
0 tapahtumia,
0 tapahtumia,
0 tapahtumia,
0 tapahtumia,
1 tapahtuma,
Lappia Living Labs -kumppanikahvila: Lapin maut samaan koriin
Lappia Living Labs -kumppanikahvila: Lapin maut samaan koriin
Tervetuloa kumppanikahvilaan Aavasaksalle suunnittelemaan yhteisiä tuotetarjottimia erilaisiin matkailun jakelukanaviin!Tuotetarjottimet voivat koostua paikallisista elintarvikkeista, luonnontuotteista ja käsitöistä. Kootaan ideoita ja suunnitellaan yhteistyötä sekä kuullaan esittely Aavasaksan matkailusta ja alueen hankkeista.Tapahtumapaikka tarkentuu lähempänä, seuraa ilmoittelua!IlmoittautuminenIlmoittaudu 21.10.2025 mennessä: laura.kuismanen(a)lappia.fi. Ilmoita mahdollinen erityisruokavalio ja kiinnostus yhteiskyytiin (paikkoja yhteiskyytiin rajoitettu määrä).Tapahtuman järjestää Lappia Living Labs -hanke.
0 tapahtumia,
0 tapahtumia,
0 tapahtumia,
0 tapahtumia,
0 tapahtumia,
1 tapahtuma,
Alueellinen kestävä keruuverkosto Tunturi-Lappiin
Alueellinen kestävä keruuverkosto Tunturi-Lappiin
Miten matkailualueiden ravintolat saisivat ympärivuotisesti käyttöönsä laadukkaita lähialueen marjoja, sieniä ja villiyrttejä? Entä miten näitä tuotteita välittävät yritykset voisivat parantaa välitysliiketoiminnan kannattavuutta? Entä miten osaavat kerääjät ja metsänomistajat saisi sitoutettua keruisiin ja keruualueiden vuokraukseen?Vastaus kaikkiin näihin kysymyksiin voisi olla alueellinen keruuverkosto, jossa alueen ostajat, välittäjät, osaavat kerääjät sekä metsänomistajat toimivat yhdessä suunnitelmallisesti yhteisiä sopimuksia ja […]
