35 tapahtumia found.
Onko sinulla tiedossa elintarvike- ja luonnontuotealan tapahtumia, jotka hauaisit näkyviin koulutus- ja tapahtumakalenteriimme?
Pitkien pöytien pidot on yhteisöllinen elämys, joka tuo yhteen paikallisen ruokakulttuurin ja yhdessäolon riemun.Pitkien pöytien pitoihin voit tuoda omat evääsi tai nauttia paikallisten ravintoloiden antimia yhteisten pöytien ja valkoisten liinojen äärellä Vanhan Kurimon idyllisessä maalaismiljöössä. Ota mukaan kaverisi, työ- tai yhdistysporukkasi, perheesi tai tule itseksesi syömään yhdessä muiden kanssa. Istahda rennosti pöydän ääreen omien herkkujesi […]
Sadonkorjuun sesonki kutsuu – tule kehittämään tulevaisuuden ruokainnovaatioita!Tervetuloa avoimiin työpajoihin, joissa valmistetaan tämän hetken trendituotteita ja etsitään ideoitatulevaisuuden liiketoimintaan. Työpajojen yhteydessä järjestetään myös tietoisku, jonka pääteemanaon pakastekuivaus – yksi tämän hetken kuumimmista trendeistä!Säilyke- ja LisäarvoBAR-hankkeet tarjoavat kolme inspiroivaa työpajaa:Työpaja 1: Uutta tietoa fermentoinnistaTutustu teollisiin mikrobeihin, joiden avulla fermentointi on nopeaa ja tasalaatuista.Teemoina:Työpaja 2: Turvalliset ja […]
Millaisia lähikaloja ja kalatuotteita Perämeren alueella on saatavilla? Kuinka lisäämme kotimaisen kalan arvostusta ja käyttöä ravintoloissa ja matkailupalveluissa?Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan kala-alan kehittämisestä. Lopuksi maistellaan ja tutustutaan kala”kebuslicen” käyttöön ravintolassa.Puheenvuorot on mahdollista kuunnella etäyhteydellä. Tilaisuus on maksuton ja suunnattu ravintola-, matkailu- ja kala-alan yrityksille ja toimijoille sekä kalastajille ja aiheesta kiinnostuneille.OhjelmaMuutokset mahdollisia. TapahtumapaikkaVilla KauppilaKauppilantie 1291100 IiTilaisuuden […]
Tervetuloa messuille Tervolaan!Maaseudulta Käsin-messut ovat tärkeä maaseudun puolesta puhuja, joka tuo esille maa-ja metsätalouteen sekä maaseutuun liittyviä elinkeinoja, palveluita ja tuotteita. Näytteilleasettajat koostuvat yrityksistä, perinteisistä markkinamyyjistä, ruuanvalmistajista, käsityöntekijöistä sekä taiteilijoista.Vuoden 2025 teemana on: Ruoka tulee maalta.Teemalla halutaan nostaa esille tuottajien merkitystä ja tärkeyttä Suomalaisen ruuan tuotannossa. Teema nousee esille etenkin messuohjelmassa, jonne on valittu puhujiksi […]