Calendar of
ma ma
ti ti
ke ke
to to
pe pe
la la
su su
1 tapahtuma,
Grüne Woche -elintarvikemessut Saksassa
Lähde mukaan näytteilleasettajaksi Grüne Woche -tapahtumaanMaailman suurin elintarvike- ja ruokamatkailualan kuluttajatapahtuma Internationale Grüne Woche (IGW) pidetään Berliinissä 17.–26.1.2025.Näytteilleasettajana pääset esittelemään tuotteitasi Suomen maabrändiä ja pohjoista eksotiikkaa ilmentävällä messuosastolla, luomaan uusia kontakteja ja kumppanuuksia, tunnustelemaan markkinaa sekä löytämään uusia liiketoimintamahdollisuuksia.Lisätietoa messujärjestelyistä sekä ilmoittautumislomakkeen löydät Kouvola Innovationin sivuilta osoitteesta: https://tapahtumat.kinno.fi/event/55DGp/
0 tapahtumia,
0 tapahtumia,
0 tapahtumia,
1 tapahtuma,
Lähiruoan Kumppanikahvila: Kestävien innovaatioiden synty luonnontuotealalla – aurinkoenergia avuksi?
Lähiruoan Kumppanikahvila: Kestävien innovaatioiden synty luonnontuotealalla – aurinkoenergia avuksi?
Tervetuloa Lähiruoan Kumppanikahvilaan Muonioon! Kumppanikahvilassa aiheena tällä kertaa: Kestävien innovaatioiden synty luonnontuotealalla – aurinkoenergia avuksi?Pohdimme muun muassa seuraavia kysymyksiä:Tilaisuudessa kuulemme myös lähialueen hyviä ratkaisuja aurinkoenergian käytöstä. Kootaan verkostoa innostumaan yhteisestä kehittämistoiminnasta ja Lapin yöttömän yön aurinkoenergian käytön mahdollisuuksista! Ilmoittautuminen 30.1. mennessä ja mahd. lisätiedot jenni.sjoman(at)lappia.fi. Ilmoitathan myös mahdollisen erityisruokavalion.
0 tapahtumia,
0 tapahtumia,
0 tapahtumia,
0 tapahtumia,
0 tapahtumia,
3 tapahtumia,
Kehittäjätapaaminen elintarvike- ja luonnontuotealan hanketoimijoille
Kehittäjätapaaminen elintarvike- ja luonnontuotealan hanketoimijoille
Vuoden ensimmäinen maakunnallinen elintarvike- ja luonnontuotealan Kehittäjätapaaminen järjestetään torstaina 6.2. Lapin ammattikorkeakoulun kampuksella (Jokiväylä 11, Rovaniemi) sekä etäyhteyksillä!Käymme tapaamisessa läpi Lapin hankkeiden tilannetta vuoden 2025 osalta sekä keräämme pohjoisen Suomen tapahtumia yhteiseen vuosikelloon.6.2. iltapäivällä järjestetään Teamsin kautta myös Arctic Food Lab -tietoisku, jonka ensisijaisena kohderyhmänä ovat Lapin alueen elintarvike- ja luonnontuoteyrittäjät.Olet lämpimästi tervetullut osallistumaan molempiin […]
Arctic Food Lab -brändin hyödyt lappilaisille elintarvikeyrityksille
Arctic Food Lab -brändin hyödyt lappilaisille elintarvikeyrityksille
Mistä Arctic Food Labissa oikein on kyse?Oulu on valittu Euroopan kulttuuripääkaupungiksi vuonna 2026. Kulttuuripääkaupunkivuosi tarjoaa monia mahdollisuuksia vetovoimaisuuden lisäämiseen koko pohjoiselle alueella – myös elintarvikealalla!Pohjoista ruokakulttuuria ja -identiteettiä tuodaan esille kulttuuripääkaupunkivuonna (sekä sen jälkeen) Arctic Food Lab -brändin kautta. Kyseessä on alueellinen ohjelmakokonaisuus, joka tuo esiin pohjoisen Suomen taivaan alla kasvaneiden raaka-aineiden ja arktisissa oloissa syntyneen […]
Lapin makuaarteet maailmalle -työpajasarja, osa I
Lapin makuaarteet maailmalle -työpajasarja, osa I
Oletko luonnonvara- tai elintarvikealan yrittäjä tai opiskelija? Haluatko kasvattaa liiketoimintasivolyymia ja kehittää uusia tuotteita? Meillä on sinulle ratkaisu!Osallistu kaksiosaiseen työpajasarjaamme, jossa voit valita osallistutko molempiin osioihin vai vaintoiseen. Pienestä ideasta suureksi menestykseksi -työpajassa tutustut REDUn toimitiloihin jalaitteistoihin, joita voit vuokrata käyttöösi. Opit säilykkeiden tekoa, pakkaskuivausta jafermentointia, ja saat ammattilaisten apua henkilökohtaisen tuotekehityssuunnitelmanlaatimiseen.Kasvua tuotekehityksellä -työpajassa syvennytään […]
0 tapahtumia,
0 tapahtumia,
0 tapahtumia,
0 tapahtumia,
1 tapahtuma,
Vinkkejä suoramyyntiin
Vinkkejä suoramyyntiin
Maatila tai elintarvikejatkojalostaja, suunnitteletko suoramyynnin aloittamista tai olet jo aloittanut suoramyynnin, mutta haluat kehittää omaa toimintaasi? Tule kuulolle!Tässä webinaarissa saat vinkkejä mm. myyntipaikkaan ja pakkauksiin liittyen, kuulet infoa elintarvikelainsäädännöstä ja elintarvikevalvonnan näkökulmia suoramyyntiin. Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumista. Teams-linkki lähetetään ilmoittautuneille. Yhteyshenkilö: Sanna Lento-Kemppi, sanna.lento-kemppi(at)maajakotitalousnaiset.fiTilaisuuden järjestää Saimaa lautasella -hanke
1 tapahtuma,
Lähiruoan Kumppanikahvila: Kestävät innovaatiot elintarvikealalla – Eroon hävikistä!
Lähiruoan Kumppanikahvila: Kestävät innovaatiot elintarvikealalla – Eroon hävikistä!
Tervetuloa Lähiruoan Kumppanikahvilaan teemalla Kestävät innovaatiot elintarvikealalla – Eroon hävikistä! Tilaisuus järjestetään Lappian Louen Koulutilalla sekä Teams-etäyhteydellä. Kumppanikahvilassa keskustellaan siitä, miten ruoantuotannon hävikkiä voitaisiin vähentää koko ketjussa tuotannosta kuluttajalle. Lisätiedot ja ilmoittautuminen 11.2.2025 mennessä anna-riikka.lavia(at)lappia.fi
1 tapahtuma,
Lapin makuaarteet maailmalle -työpajasarja, osa II
Lapin makuaarteet maailmalle -työpajasarja, osa II
Oletko luonnonvara- tai elintarvikealan yrittäjä tai opiskelija? Haluatko kasvattaa liiketoimintasivolyymia ja kehittää uusia tuotteita? Meillä on sinulle ratkaisu!Kasvua tuotekehityksellä -työpajassa syvennytään tuotekehitysprosessiin ja matkailualantrendeihin. Työpajan aikana työstät omaa tuotekehityssuunnitelmaasi ja muotoilet ideasivalmiiksi tuotteeksi.Työpajat ovat osa Artesaanin matkassa -hankkeen työpajasarjaa:Työpajat järjestetään REDUn elintarviketiloissa, osoitteessa Jänkätie 1.Ilmoittaudu mukaan työpajoihin 2.2. mennessä alla olevasta linkistä:https://link.webropolsurveys.com/S/DA39663DC9EF8E5FLisätietoa tai kysyttävää?Ota yhteyttä:Milla […]
0 tapahtumia,
0 tapahtumia,
0 tapahtumia,
0 tapahtumia,
0 tapahtumia,
0 tapahtumia,
2 tapahtumia,
Maakunnallinen elintarvike- ja luonnontuotealan yrittäjien ja kehittäjien tapaaminen Kainuussa
Maakunnallinen elintarvike- ja luonnontuotealan yrittäjien ja kehittäjien tapaaminen Kainuussa
Alustava ohjelma (muutokset mahdollisia)Tilaisuus on maksuton ja Parasta paikallista pöytiin -hanke tarjoaa osallistujille aamukahvin ja lounaan.klo 9.30 Kahvitklo 10.00 TervetulosanatKirsi Sahrman-Hauhia, ruoka- ja luonnontuoteasiantuntija, MKN Itä-Suomi/ProAgria Itä-Suomi, Parasta paikallista pöytiin -hankeklo 10.05 Yrittäjien ja aloittavien yrittäjien rahoitusmahdollisuudetklo 10.45 Luonnontuotealan näkymiäBirgitta Partanen, toiminnanjohtaja, Arktiset Aromitklo 11.10 Ruokayrittäjyys REKO:ssa – liiketaloudellisia ja muita merkityksiäklo 11.55 Lounasklo 12.35 Tuotekehityksestä tuotantoon – toimivan […]
Lapin makuaarteet maailmalle -työpajasarja, osa III
Lapin makuaarteet maailmalle -työpajasarja, osa III
Oletko luonnonvara- tai elintarvikealan yrittäjä tai opiskelija? Haluatko kasvattaa liiketoimintasivolyymia ja kehittää uusia tuotteita? Meillä on sinulle ratkaisu!Kasvua tuotekehityksellä -työpajassa 20.2. syvennytään tuotekehitysprosessiin ja matkailualantrendeihin. Työpajan aikana työstät omaa tuotekehityssuunnitelmaasi ja muotoilet ideasivalmiiksi tuotteeksi.Työpajat ovat osa Artesaanin matkassa -hankkeen työpajasarjaa:Työpajat järjestetään REDUn elintarviketiloissa, osoitteessa Jänkätie 1.Ilmoittaudu mukaan työpajoihin 2.2. mennessä alla olevasta linkistä:https://link.webropolsurveys.com/S/DA39663DC9EF8E5FLisätietoa tai kysyttävää?Ota […]
1 tapahtuma,
Pohjoisen kehittäjäverkoston etäaamukahvit
Pohjoisen kehittäjäverkoston etäaamukahvit
Tervetuloa Pohjoisen kehittäjäverkoston aamukahveilleEtäaamukahvit on suunnattu Lapin, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun elintarvike- ja luonnontuotealan aluekehittäjille sekä hanketoimijoille. Tilaisuuksia järjestetään noin kolmen viikon välein ja linjoille voi tulla omien aikataulujen mukaan. Etäkahveilla keskustelut soljuvat alan ajankohtaisissa asioissa tai niiden vieressä: ideana on tarjota matalan kynnyksen kohtaamispaikka eri hankkeiden työntekijöille ja muille alan kehittäjille.Etäaamukahveilla päivitämme hankkeiden ajankohtaisen tilanteen […]
0 tapahtumia,
0 tapahtumia,
0 tapahtumia,
1 tapahtuma,
Lapland Creations: From Global Hands to Global Hearts B2B-myyntitapahtuma
Lapland Creations: From Global Hands to Global Hearts B2B-myyntitapahtuma
Haluatko sinä olla edistämässä paikallisten tuotteiden roolin kasvamista osaksi matkailu- ja palvelualoilla tarjottavia tuotteita ja palveluita?Tervetuloa ainutlaatuiseen B2B-myyntitapahtumaan, jossa Lapin paikalliset tuotteet kohtaavat matkailu- ja palvelualojen ammattilaiset! Tämä on tilaisuutesi verkostoitua, löytää uusia yhteistyökumppaneita ja laajentaa liiketoimintaasi.Paikallisten tuotteiden myyjänä pääset esittelemään omia lappilaisia tuotteitasi suoraan potentiaalisille matkailu- ja palvelualojen toimijoille ja solmimaan uusia yhteistyösuhteita.Matkailu- ja […]
2 tapahtumia,
Kouluruoka kohtaa kulttuurin – Euroopan kulttuuripääkaupunkivuosi lasten ja nuorten lautasilla
Kouluruoka kohtaa kulttuurin – Euroopan kulttuuripääkaupunkivuosi lasten ja nuorten lautasilla
Tervetuloa kuulemaan ja ideoimaan kuntien ruokapalveluille sopivaa Arctic Food Lab -menua!Julkaisemme ammattikeittiöihin soveltuvat reseptit, joissa hyödynnetään monipuolisesti alueemme raaka-aineita – liha-, maito-, vilja-, kala- ja luonnontuotteita sekä kasviksia uudet ravitsemussuositukset huomioiden.Tuodaan yhdessä alueemme ruokatuotteet esiin päiväkoti- ja kouluruokailussa sekä nostetaan esille suomalaista ammattikeittiöosaamista eurooppalaiselle yleisölle!Tilaisuus on maksuton ja suunnattu kuntien ruokapalveluammattilaisille sekä avoin kaikille asiasta […]
Lähiruoan Kumppanikahvila: Lähiruokakumppanuuksia Ruotsiin
Lähiruoan Kumppanikahvila: Lähiruokakumppanuuksia Ruotsiin
Tilaisuudessa jatketaan Louella aloitettua keskustelua ja kartoitetaan mahdollisuuksia yhteistyöhön ruotsalaisten lähiruokatoimijoiden kanssa. Vapaamuotoisessa tilaisuudessa keskustellaan yhteistyömahdollisuuksista paikallisten kahvitteluherkkujen äärellä. Ilmoittaudu 24.2. mennessä Anna-Riikalle: anna-riikka.lavia(at)lappia.fi.Tervetuloa mukaan!