Skip to content
  • ETUSIVU
  • TAPAHTUMAT
  • VERKOSTOT & YHTEISTYÖ
    • Elintarvikealan koulutus lapissa
    • Hankeluettelo
    • Hankerahoitus
    • Hankkeiden materiaalipankki
    • Maaseutuklusteri & kansainvälinen yhteistyö
  • OHJEITA ELINTARVIKEYRITTÄJÄLLE
    • Elintarvikelainsäädäntö
    • Kumppanuusmaatalous
    • Oppilaitosten palvelut yrityksille
    • Polku elintarvikealan yrittäjyyteen
    • Tuotteiden myynti- ja jakelualustat
    • Vienti-info
    • Yritysneuvonta
  • YHTEYS & LINKIT
Loading

« Kaikki

  • Tämä tapahtuma on päättynyt

Miltä näyttää tulevaisuuden ruoantuotanto?

7.6.2022 @ 09:00 – 12:00

Mitä elintarviketuotannon murros tarkoittaa Suomelle ja miten muutokseen voidaan varautua?

Ruoan tuotannolla ja kulutuksella on merkittävä vaikutus ilmaston ja luonnon tilaan nyt ja tulevaisuudessa. Jotta elämäntapamme mahtuvat maapallon kantokyvyn rajoihin, tarvitaan muutoksia sekä ruokavalioissa että elintarviketuotannossa. Samaan aikaan on kuitenkin pidettävä huolta, että kaikki pysyvät muutoksessa mukana.

Sitran ja Helsingin yliopiston webinaarissa 07.06.2022 klo 09:00 – 12:00 keskustellaan ruoantuotannon tulevaisuudesta. Mikä muuttuu ja miksi muutoksia täytyy ennakoida? Millaisia mahdollisuuksia vaihtoehtoiset proteiinit tuovat?

Webinaari on osa Sitran rahoittamaa Helsingin yliopiston Elintarviketuotannon murros Suomessa –hanketta. Hankkeessa selvitetään, mitä maailmanlaajuinen muutos tarkoittaa Suomelle ja miten siihen voidaan varautua. Miten uudet teknologiat vaikuttavat ruoantuotantoon, millaisia mahdollisuuksia muutos tuo yrityksille ja miten suomalaiset kuluttajat suhtautuvat muutokseen?

Tervetuloa kuulemaan tutkijoiden ja asiantuntijoiden alustuksia, sekä keskustelemaan elintarviketuotannon murroksesta ja tulevaisuusnäkymistä!

Ilmoittaudu tästä!
  • Google Calendar
  • iCalendar
  • Outlook 365
  • Outlook Live

Event Navigation

  • « Lähiruokapäivä: Näin järjestät oman tapahtumasi!
  • Kansainväliset erämessut »