Skip to content
  • ETUSIVU
  • TAPAHTUMAT
  • VERKOSTOT & YHTEISTYÖ
    • Elintarvikealan koulutus Lapissa
    • Hankeluettelo
    • Hankerahoitus
    • Hankkeiden materiaalipankki
    • Maaseutuklusteri ja kansainvälinen yhteistyö
  • OHJEITA ELINTARVIKEYRITTÄJÄLLE
    • Elintarvikelainsäädäntö
    • Kumppanuusmaatalous
    • Oppilaitosten palvelut yrityksille
    • Polku elintarvikealan yrittäjyyteen
    • Tuotteiden myynti- ja jakelualustat
    • Vienti-info
    • Yritysneuvonta
  • YHTEYS & LINKIT
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Maukasta makkaraa, lihaisia leikkeleitä – Laadukkaita jalosteita lapinlehmän lihasta

2 helmikuun – 3 helmikuun

Työpajassa opitaan tekemään lihajalosteita lapinlehmän lihasta. Teemoina ovat ruhon eri osien hyödyntäminen jalosteissa ja muutaman helpon lihajalosteen valmistaminen.

Tarkempia tietoja tulossa myöhemmin.

Lisätietoja työpajasta:

Anna-Riikka Lavia
p. 040 1524043
sähköposti: anna-riikka.lavia@lappia.fi

Anne Tuomivaara
p. 040 4844160
sähköposti: anne.tuomivaara@ulapland.fi

Lapinlehmään perustuvan erikoistumisen mahdollisuudet osana pohjoisia elinkeinoja -hanke

Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Ammattiopisto Lappian Louen koulutila

Kätkävaarantie 69
Loue, 95340
+ Google Map
  • Google Calendar
  • iCalendar
  • Outlook 365
  • Outlook Live

Tapahtuma navigointi

  • « Ruokaa läheltä ja yhdessä -verkostoitumistilaisuus Levillä
  • Mitä vastuullisuus maksaa? -webinaari »