Skip to content
  • ETUSIVU
  • TAPAHTUMAT
  • VERKOSTOT & YHTEISTYÖ
    • Elintarvikealan koulutus lapissa
    • Hankeluettelo
    • Hankerahoitus
    • Hankkeiden materiaalipankki
    • Maaseutuklusteri & kansainvälinen yhteistyö
  • OHJEITA ELINTARVIKEYRITTÄJÄLLE
    • Elintarvikelainsäädäntö
    • Kumppanuusmaatalous
    • Oppilaitosten palvelut yrityksille
    • Polku elintarvikealan yrittäjyyteen
    • Tuotteiden myynti- ja jakelualustat
    • Vienti-info
    • Yritysneuvonta
  • YHTEYS & LINKIT
Loading

« Kaikki

  • Tämä tapahtuma on päättynyt

Maakunnallinen elintarvike- ja luonnontuotealan yrittäjien ja kehittäjien tapaaminen Kainuussa

20 helmikuun @ 09:30 – 15:00

Alustava ohjelma (muutokset mahdollisia)

Tilaisuus on maksuton ja Parasta paikallista pöytiin -hanke tarjoaa osallistujille aamukahvin ja lounaan.

klo 9.30 Kahvit

klo 10.00  Tervetulosanat

Kirsi Sahrman-Hauhia, ruoka- ja luonnontuoteasiantuntija, MKN Itä-Suomi/ProAgria Itä-Suomi, Parasta paikallista pöytiin -hanke

klo 10.05 Yrittäjien ja aloittavien yrittäjien rahoitusmahdollisuudet

  • Pauli Tervonen, yritysasiantuntija, Kainuun ELY-keskus
  • Marja Tolonen, toiminnanjohtaja, Elävä Kainuu Leader

klo 10.45 Luonnontuotealan näkymiä

Birgitta Partanen, toiminnanjohtaja, Arktiset Aromit

klo 11.10 Ruokayrittäjyys REKO:ssa – liiketaloudellisia ja muita merkityksiä

  • Nina Grönqvist, Helsingin yliopisto: REKO-yrittäjien kokemuksia REKO-yrittäjyydestä Kainuussa
  • Johanna Palo-Parkkinen, Kuiskiva Oy
  • Tanja Nurmesniemi, Hapanjuurenlumoa

klo 11.55  Lounas

klo 12.35  Tuotekehityksestä tuotantoon – toimivan tuotannon palaset

Milla Nelo, tuotekehitysasiantuntija, IdeaNature Oy

klo 13.05  Pienten elintarvikeyritysten kansainvälistyminen ja vientitoimien aloittaminen: case Japani ja Etelä-Korea

Jaana Puhakka, MKN Itä-Suomi/ProAgria Itä-Suomi, ProYritys Nyt -hanke

klo 13.35  Kokemuksia Saksan markkinoista, Berliinin joulutori 

Nils Colliander, Vuokatin viini

klo 13.55 Klinikat   

  • Rahoitusmahdollisuudet ELY, Pauli Tervonen, yritysasiantuntija, Ely-keskus
  • Rahoitusmahdollisuudet Elävä Kainuu Leader ja Oulujärvi Leader, Päivi Koivula, toiminnanjohtaja, Oulujärvi Leader
  • Luonnontuotealan ekosysteemi Itäiseen Suomeen, luonnontuottajien tarpeiden kartoitus, Anni Peurala, MITY
  • Kainuussa tuotettu -merkki ja verkosto, KantriLuonto-hanke, Parasta paikallista pöytään -hanke, Maistuvampi Kainuu ruokastrategian 2020-2025 päivitys / Kirsi Sahrman-Hauhia ja Soili Hypén, MKN Itä-Suomi/ProAgria Itä-Suomi
  • AFL-merkki, Oulu 2026 -ohjelmahaku Arctic Food Plus -hanke / Anne Määttä, KAMK
  • Toimiva tuotanto, Milla Nelo, tuotekehitysasiantuntija, IdeaNature Oy

klo 14.55 Loppusanat

klo 15.00 Kotiin lähtö

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 12.2.2025

Ilmoittaudu
ppp-logorimpsu.png

Parasta paikallista pöytiin -hanke

Katso Järjestäjän verkkosivu

Vaarantalo

Halmetmäentie 2 a
Paltamo, 88300
+ Google Map
  • Google Calendar
  • iCalendar
  • Outlook 365
  • Outlook Live

Event Navigation

  • « Lapin makuaarteet maailmalle -työpajasarja, osa II
  • Lapin makuaarteet maailmalle -työpajasarja, osa III »