Skip to content
  • ETUSIVU
  • TAPAHTUMAT
  • VERKOSTOT & YHTEISTYÖ
    • Elintarvikealan koulutus lapissa
    • Hankeluettelo
    • Hankerahoitus
    • Hankkeiden materiaalipankki
    • Maaseutuklusteri & kansainvälinen yhteistyö
  • OHJEITA ELINTARVIKEYRITTÄJÄLLE
    • Elintarvikelainsäädäntö
    • Kumppanuusmaatalous
    • Oppilaitosten palvelut yrityksille
    • Polku elintarvikealan yrittäjyyteen
    • Tuotteiden myynti- ja jakelualustat
    • Vienti-info
    • Yritysneuvonta
  • YHTEYS & LINKIT
Loading

« Kaikki

  • Tämä tapahtuma on päättynyt

Luonnontuotteet liikkeelle – kysyntä ja tarjonta kohtaamaan

23.3.2022 @ 09:00 – 12:00

Luonnontuotealan kasvun pullonkaulana on raaka-aineiden saatavuus. Kerääjät eivät tiedä riittävän ajoissa ostajien raaka-ainetarpeista ja ostajia voi olla myös vaikea tavoittaa. Ostajien puolestaan on vaikea tavoittaa raaka-ainetuotannosta kiinnostuneita. Usein raaka-ainetarpeet huomataan vasta keruukauden kynnyksellä tai jopa sen päätyttyä. Tilaisuuden avulla autetaan ketjun toimijoita kohtaamaan ja ennakoimaan tulevan keruukauden toimintaa.

Aika: 23.3.2022 klo 9-12

Paikka: Webinaari Teams-yhteydellä: Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Ohjelma

9.00      Tervetuloa!
             Birgitta Partanen, Arktiset Aromit ry

9.05      Yrityskyselyn tuloksia ja keruun organisoinnin ratkaisuja
             Juha Rutanen, Ruralia-instituutti

9.20      Keruun organisointi – kokemuksia Pohjois-Pohjanmaalta
             Miia Konttinen, Oulun 4H-yhdistys

9.30      Kokemuksia keruusta ja raaka-aineiden hinnoittelusta
             Marko Ämmälä, Suomen Metsäkeskus

9.40      Yrityspuheenvuorot luonnontuotteiden raaka-aineketjusta
              Petri Koivisto, Nordic Herbs Oy
              Kaj Kostiander, Tornion Panimo Oy
              Saska Tuomasjukka, Lapin Maria Oy

Tauko

               Juha Taponen, Donna Taponero
               Miia Leino, Luonkos Oy
               Toni Saha, Metsäkansa Osuuskunta

11.10    Kerääjä.fi kohtaamispaikkana ostajille ja kerääjille
             Juha Rutanen, Suomen Luontoyrittäjyysverkosto ry

11.20    Luomusta lisäarvoa luonnontuotteille
             Anne Annala, Luomua metsäluonnosta -hanke, Suomen metsäkeskus

11.30    Miten tästä eteenpäin? Keskustelua ja ideointia

11.55    Yhteenveto ja tilaisuuden päätös

Webinaarin järjestävät yhteistyössä Suomen metsäkeskus, Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti, Suomen Luontoyrittäjyysverkosto ry ja Arktiset Aromit ry sekä Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita – Ruokasektorin koordinaatio-, Luomua metsäluonnosta- ja Luonnosta kestävästi ja vastuullisesti II -hankkeet.

Lue lisää
  • Google Calendar
  • iCalendar
  • Outlook 365
  • Outlook Live

Event Navigation

  • « Muutosjoustava ruokajärjestelmä – kohti kestävämpää tulevaisuutta -webinaari
  • Lapinlehmän maidon jatkojalostuksen työpaja II »