Skip to content
  • ETUSIVU
  • TAPAHTUMAT
  • VERKOSTOT & YHTEISTYÖ
    • Elintarvikealan koulutus Lapissa
    • Hankeluettelo
    • Hankerahoitus
    • Hankkeiden materiaalipankki
    • Maaseutuklusteri ja kansainvälinen yhteistyö
  • OHJEITA ELINTARVIKEYRITTÄJÄLLE
    • Elintarvikelainsäädäntö
    • Kumppanuusmaatalous
    • Oppilaitosten palvelut yrityksille
    • Polku elintarvikealan yrittäjyyteen
    • Tuotteiden myynti- ja jakelualustat
    • Vienti-info
    • Yritysneuvonta
  • YHTEYS & LINKIT
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Luomukasvintuotannon mahdollisuudet Lapissa 20. – 23.2.

20 helmikuun – 23 helmikuun

Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymän hallinnoima Lisää Luomua Lappiin -tiedonvälityshanke edistää luomualan kehitystä ja kasvua Lapin läänin alueella.

Hanke järjestää tiedotustilaisuuksia Ammattiopisto Lappian Louen toimipisteessä (Kätkävaarantie 69) helmi-maaliskuun aikana (tilaisuuksiin on myös etäosallistumismahdollisuus).

Tiedotustilaisuuksista hankittua tietoa voi käyttää hyväkseen ja hakeutua halutessaan Ammattiopisto Lappiaan opiskelijaksi suorittamaan yhden tutkinnonosan: Luomutuotteiden tuottaminen. Näin toimien osallistuja voi hankkia myös todistuksen, joka vaaditaan, jos aikoo tehdä sitoumuksen luonnonmukaisesta tuotannosta tulevaisuudessa.

Hankkeen tiedonvälityspäivät on suunnattu luomuviljelijöille sekä kaikille luomutuotannosta kiinnostuneille. Tapahtumiin osallistuminen on maksutonta. Tilaisuuksissa on tarjolla omakustanteinen lounas hintaan 6,40 €.

Tervetuloa osallistumaan ja hankkimaan tietoa Luomusta!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset tilaisuuksiin:
Ritva Pesonen, projektipäällikkö
ritva.pesonen@lappia.fi
0401217260

Ilmoittautumiset 16.2.2023 mennessä 20.-23.2.2023 tilaisuuksiin.

Ilmoittautumiset 23.2.2023 mennessä 27.-28.2.2023 ja 16.3.2023 tilaisuuksiin.
Luomukotieläintuotannon mahdollisuudet Lapissa 27. – 28.2.
Luomupuutarhatuontanto 16.3.

Ohjelma 20.2. klo 9.30 – 15.15

Asiantuntijana: Heidi Nikkilä, luomuasiantuntija, Lapin ELY-keskus

9.30 – 10.00 Kahvi + suolainen (hanke tarjoaa)

10.00 – 11.15 Luomusitoumus ja muutokset, luomusuunnitelma.

11.15 – 11.45 Ruokailu (omakustanteinen)

11.45 – 13.00 Valvontajärjestelmän ajankohtaiset asiat

13.00 – 13.15 Jaloittelutauko

13.15 – 15.15 Koulutusvaatimus ja miten se Lappiassa toteutetaan. Luomusuunnitelmat, Ritva Pesonen, Lisää Luomua Lappiin -tiedonvälityshanke

Ohjelma 21.2. klo 9.00 – 15.00

Asiantuntijana Olli Valtonen, ProAgria Huippuosaaja, Nurmituotanto ja Luomu

9.00 – 9.15 Kahvi + suolainen (hanke tarjoaa)

9.15 – 11.15 Maan tuottokyky ja maanhoito

11.15 – 12.00 Ruokailu (omakustanteinen)

12.00 – 13.15 Maan tuottokyky ja maanhoito jatkuu

13.15 – 13.30 Jaloittelutauko

13.30 – 15.00 Lannoitus ja ravinnehuolto luonnonmukaisessa viljelyssä

Ohjelma 22.2. klo 9.00 – 15.00

Asiantuntijana: Olli Valtonen, ProAgria Huippuosaaja, Nurmituotanto ja Luomu

9.00 – 9.15 Kahvit + suolainen

9.15 – 11.15 Lannoitus ja ravinnehuolto luonnonmukaisessa viljelyssä, Biologinen typensidonta ja viherlannoitus.

11.15 – 12.00 Ruokailu (omakustanteinen)

12.00 – 13.15  Biologinen typensidonta ja viherlannoitus jatkuu

13.15 – 13.30 Jaloittelutauko

13.30 – 15.00 Kasvinsuojelu luonnonmukaisessa tuotannossa

Ohjelma 23.2. klo 9.00 – 15.00

Asiantuntijana: Olli Valtonen, ProAgria Huippuosaaja, Nurmituotanto ja Luomu

9.00 – 9.15 Kahvit + suolainen

9.15 – 11.15  Kasvinsuojelu luonnonmukaisessa tuotannossa jatkuu

11.15 – 12.00 Ruokailu (omakustanteinen)

12.00 – 13.15 Peltokasvien luonnonmukainen viljely, nurmet

13.15 – 13.30 Jaloittelutauko

13.30 – 15.00 Viljelykierrot

Lisää Luomua Lappiin -hanke

Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Ammattiopisto Lappian Louen koulutila

Kätkävaarantie 69
Loue, 95340
+ Google Map
  • Google Calendar
  • iCalendar
  • Outlook 365
  • Outlook Live

Tapahtuma navigointi

  • « Ruokamatkailun vastuullinen kehittäminen -palvelumuotoilutyöpaja
  • Luomukotieläintuotannon mahdollisuudet Lapissa 27. – 28.2. »