Skip to content
  • ETUSIVU
  • TAPAHTUMAT
  • VERKOSTOT & YHTEISTYÖ
    • Elintarvikealan koulutus lapissa
    • Hankeluettelo
    • Hankerahoitus
    • Hankkeiden materiaalipankki
    • Maaseutuklusteri & kansainvälinen yhteistyö
  • OHJEITA ELINTARVIKEYRITTÄJÄLLE
    • Elintarvikelainsäädäntö
    • Kumppanuusmaatalous
    • Oppilaitosten palvelut yrityksille
    • Polku elintarvikealan yrittäjyyteen
    • Tuotteiden myynti- ja jakelualustat
    • Vienti-info
    • Yritysneuvonta
  • YHTEYS & LINKIT
Loading

« Kaikki

  • Tämä tapahtuma on päättynyt

Luomuemolehmätuotannon infopäivä

21.2.2024 @ 09:00 – 14:30

Tapahtuman ohjelma:

9:00 – 9:30 Kahvit (hanke tarjoaa)

9:30 – 11:30 Luomuemolehmätuotannon tuontatoehdot pähkinänkuoressa. Kenelle luomuemolehmätuotanto sopii? Mistä apuja alkuun? Talousluomu vs. tavanomainen tuontanto.
Sanna Suomela, Proagria Oulu

11:30 – 12:00 Ruokailu (omakustanteinen)

12:00 – 14:00 Miksi valitsin luomuemolehmätuotannon? Alakedontilan esittely, rehuntuotannon menetelmät ja laidunnuksen toteutus.
Kokemusasiantuntija Veli-Jaakko Keränen, Alakedon tila

14:00 – 14:30 Keskustelua ja kysymyksiä

14:30 Kahvit (hanke tarjoaa)

Osallistu paikan päällä Louella tai etäyhteydellä!

Ilmoittaudu 14.2. mennessä: ritva.pesonen@lappia.fi

Lisää Luomua Lappiin -hanke

Katso Järjestäjän verkkosivu

Ammattiopisto Lappian Louen koulutila

Kätkävaarantie 69
Loue, 95340
+ Google Map
  • Google Calendar
  • iCalendar
  • Outlook 365
  • Outlook Live

Event Navigation

  • « ClimateFood-hankkeen webinaari: Together for Climate-Smart Food in the North
  • Lähiruoan kumppanikahvila »