Skip to content
  • ETUSIVU
  • TAPAHTUMAT
  • VERKOSTOT & YHTEISTYÖ
    • Elintarvikealan koulutus lapissa
    • Hankeluettelo
    • Hankerahoitus
    • Hankkeiden materiaalipankki
    • Maaseutuklusteri & kansainvälinen yhteistyö
  • OHJEITA ELINTARVIKEYRITTÄJÄLLE
    • Elintarvikelainsäädäntö
    • Kumppanuusmaatalous
    • Oppilaitosten palvelut yrityksille
    • Polku elintarvikealan yrittäjyyteen
    • Tuotteiden myynti- ja jakelualustat
    • Vienti-info
    • Yritysneuvonta
  • YHTEYS & LINKIT
Loading

« Kaikki

  • Tämä tapahtuma on päättynyt

Luomuelintarvikepäivä

27.10.2021 @ 09:30 – 15:30

Luomualan ykköstapahtuma järjestetään keskiviikkona 27.10.2021 virtuaalitapahtumana. Ilmoittaudu mukaan osoitteessa: https://proluomu.fi/luomuelintarvikepaiva/ilmoittautuminen/

Tapahtuman ohjelma

9.30 Luomuelintarvikepäivä alkaa

9.30 Luomuelintarvikepäivän avaus Pro Luomun puheenjohtaja ja K-ryhmän PT Tavarakaupan ja vastuullisuuden johtaja Harri Hovi

9.45 Miten suomalaiset kuluttavat luomua vuonna 2021? Luomun kuluttajabarometrin tulosten julkistaminen Client Director Pasi Saarnivaara, Kantar TNS Agri Oy

10.15 Success story of organic food in Danish retail Environmental and responsibility manager Signe D. Frese, Coop Denmark

10.45 Virtuaalikahvitauko

11.00 Paneelikeskustelu: Miten markkinoida luomua? Keskustulemassa mm. toimitusjohtaja Pertti Pällijeff, Ryhmä Creative, kategoriapäällikkö Mirva Tollet, Valio, kehityspäällikkö Laura Ihanainen, K-ryhmä

11.50-12.30 Lounastauko

12.30 Miten syntyy menestyvä luomutuote

12.30 Suomessa valmistettua luomulastenruokaa vaativille vanhemmille, markkinointipäällikkö Pia Sippel, Suomen Nestlé

13.00 Hyvällä tuotteistuksella myös arvokkaampia luomuraaka-aineita ammattikeittiöille, vastuullisuus- ja kehitysjohtaja Mikko Jääskeläinen, Tamminen Oy

12.30 Luomun markkinat

12.30 Luomutuotteiden kysynnän haasteet ja mahdollisuudet, tuoteryhmäjohtaja Kim Strömsholm, S-ryhmä

13.00 Vastuullisuudesta kiinnostunut kuluttaja ruuan verkkokaupassa, kaupan asiantuntija Arhi Kivilahti, Ada Insights

13.30-14.00 Virtuaalikahvitauko

14.00 Kiinnostavat luomubrändit

14.00 Luomu brändityön ytimessä, luova johtaja ja yrittäjä Maria Jalkanen, Foodin

14.30 Kuinka brändätä luomutuote HeVi-osastolle? luomuviljelijä Samuli Laurikainen, Silmusalaatti

14.00 Ruokapalveluiden mahdollisuudet

14.00 Sustainability and organics in Danish foodservice, Senior Consultant Anders Nicolajsen, Foodservice, Gastronomy & Innovation, Danish Agriculture and Food Council

14.30 Luomu osana vastuullisuutta Sodexon FoodHubissa, keittiömestari Kasper Sjöholm, Sodexo

15.00 Vuoden luomutuote ja luomu SM voittajat

Vuoden Luomutuote -kilpailu nostaa esille Suomen parhaat luomutuotteet. Voittajan valitsee asiantuntijaraati. Kilpailun järjestää Luomuliitto.

Luomu SM -kilpailu on luomua käyttäville ammattikeittiöille tarkoitettu kilpailu, jossa etsitään eniten luomun käyttöä lisännyttä toimijaa. Kilpailun järjestää EkoCentria.

15.30 Tilaisuus päättyy

Lisätietoja osoitteessa: https://proluomu.fi/luomuelintarvikepaiva/

79€ – 99€ Tapahtuman hinta

Pro Luomu ry

Katso Järjestäjän verkkosivu

info@proluomu.fi

  • Google Calendar
  • iCalendar
  • Outlook 365
  • Outlook Live

Event Navigation

  • « Verkkokaupan tärkeimmät menestystekijät -valmennus
  • Soten vaikutukset julkisiin ruokapalveluihin –keskustelua ja ratkaisuehdotuksia »