Pohjoisen luomupäivät Kalajoella ja etänä
Pohjoisen Luomupäiville ovat tervetulleita luomutuottajat ja luomutuottajiksi aikovat sekä kaikki luomutuotannon sidosryhmät ja aiheesta kiinnostuneet. Paikalla on myös kattavasti yrityksiä. Tänä vuonna tapahtumaan voi osallistua myös etänä. Mikäli haluat varata […]
Pop-up LOIMU
Revontulikeskus Koskikatu 27 B, RovaniemiPop up LOIMU kokoontuu taas seuraavassa myyntipisteessä ke-su 23.-26.2. Rovaniemen Revontulikeskuksessa Mukana ovat tällä kertaa:@piessanlammastila@ihanpihkassa@iloinenkettuliini.fi @suloshop.fi @keskitalon.ylamaankarja Kankuritar Huomio siis kaikki Lappiin suuntavat viikon 8 hiihtolomalaiset ja muut ohikulkijat! Pitkillä […]
Lähiruoka huilaamhaan! -työpaja
Hotelli Hullu Poro Rakkavaarantie 5, LeviTERVETULOA LÄHIRUOKA HUILAAMHAAN! -TYÖPAJAAN! Paikka: Hotelli Hullu Poro tai etäosallistuminen (linkki toimitetaaan ilmoittautuneille edeltävänä päivänä) ILMOITTAUDU TÄSTÄ: https://www.lyyti.in/likiruoka_tilaisuus_230222 Tule kuulemaan ja keskustelemaan siitä, miten lähiruokatuottajien, myyjien ja kuljettajien yhteistoiminnalla voidaan […]
Rakennerahastojen hakuinfot Pohjois-Suomen yrityksille ja sidosryhmille
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus järjestää pienille ja keskisuurille yrityksille sekä sidosryhmille hakuinfoja yrityksen kehittämisavustuksesta (EU-osarahoitteinen) osana Uudistuva ja osaava Suomi 2021–2027 Suomen rakennerahasto-ohjelmaa. Yrityksen kehittämisavustus uudella ohjelmakaudella - mikä muuttuu? Ohjelma: Uudistuva […]
Rakennerahastojen hakuinfot Pohjois-Suomen yrityksille ja sidosryhmille
Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus järjestää pienille ja keskisuurille yrityksille sekä sidosryhmille hakuinfoja yrityksen kehittämisavustuksesta (EU-osarahoitteinen) osana Uudistuva ja osaava Suomi 2021–2027 Suomen rakennerahasto-ohjelmaa. Yrityksen kehittämisavustus uudella ohjelmakaudella – mikä muuttuu? Ohjelma: Uudistuva […]
Lapin lehmä -selviytyjän tarina
Lapin yliopisto Yliopistonkatu 8, RovaniemiTervetuloa kuuntelemaan avointa luentoa Lapinlehmä – selviytyjän tarina torstaina 3.3. klo 12:15–13:00 Lapin yliopistolle LS 6. Aiheesta luennoi Arktisen keskuksen tutkija Päivi Soppela. Luento on osa Lapin yliopiston vuosijuhlaviikkoa, jota […]
Luonnonkasvit pellolle tai kasvihuoneeseen – tuotannosta varastointiin OSA III
Tavoite ja sisältö Luonnonkasvit pellolle tai kasvihuoneeseen – tuotannosta varastointiin webinaari 3, 10.3.2022 klo 9–12. Kirjautuminen sisään verkkokoulutustilaan viimeistään klo 8.55. Viljelyn suunnittelu 3 hPellon kunnostuksen tavoitteet ja tavatLannoitus ja […]
Porocup 2022 ja Makujen Lappi Luostolla
Ohjelma Perjantai 11.3. klo 14.00 Kilpailujen avausJuniori sarjaTuntemattomat samalla karsinta-ajotMarkkinamessutTanssit Kylpylähotelli Lauantai 12.3. klo 12.00 Kilpailupäivän avausKuumasarjaYleinen sarjaMarkkinamessutTanssit, Kylpylähotelli Sunnuntai 13.3. klo 12.00 Kilpailujen avausYleinen sarjaKuumasarjaPalkintojenjako Ilmoittautumiset ma.7.3. klo 16.00 […]
Koivusta lisäarvoa metsänomistajille
Miten koivusta voi saada lisätuloa puuntuotannon rinnalle? Erilaisten luonnontuotteiden käyttö on huimassa kasvussa ja tuottajia tarvitaan lisää. Tule kuuntelemaan, miten koivun mahlaa, pakuria ja muita tuotteita voidaan kerätä ja kasvattaa. […]
Ruokatrendit maailmalla – mitä on odotettavissa Suomeen?
Tervetuloa mukaan kansainvälisyyskeskiviikkojen ensimmäiseen etätilaisuuteen! Tilaisuudessa kuullaan uusimmista ruokatrendeistä maailmalla. Tapahtuma on maksuton ja se järjestetään Teams -etäyhteyden välityksellä. Ohjelma Klo 10.00 Tervetuloa Klo 10.05 Ruokatrendit maailmalla – mitä on odotettavissa Suomeen? […]
Valtakunnallinen ruokakasvatuksen teemapäivä
Tervetuloa kaikkien aikojen ensimmäiseen Ruokakasvatuksen teemapäivään 16.3. klo 12.15-16! Kokoamme yhteen ruokakasvatuksesta ja ruokailun kehittämisestä innostuneet henkilöt eri puolilta Suomea. Ruokakasvatus on tärkeä osa hyvinvoinnin ja terveyden edistämistyötä sekä taloudellisesti, […]
Katsaus ravitsemussuositusten uudistamisprosessiin ja Itä- ja Pohjois-Suomen jaoston vuosikokous
Pohjoismaiset ravitsemussuositukset uudistuvat tänä vuonna, kun ympäristökestävyys yhdistetään ravitsemussuosituksiin. Tule kuulemaan, kuinka suosituksia uudistetaan ja miten ne koetaan elintarvikealalla. Tilaisuus järjestetään Teams-etäyhteyden kautta. Ohjelma 15.00 Tilaisuuden avaus tuotekehittäjä Sanna Puranen Maitomaa & […]