Rahoitusmahdollisuuksia yritysten ja korkeakoulujen yhteistyöhön -webinaari
Pienten ja keskisuurten yritysten ja korkeakoulujen yhteistyö on alihyödynnetty voimavara, jolle yritykset näkevät kasvavan tilauksen. Lappia koskevan pk-yritysbarometrin mukaan lähes 88 % lappilaisista pk-yrityksistä ei tee yhteistyötä korkeakoulujen tai tutkimuslaitosten kanssa. Yhteistyö […]
Treasures from the Barents Nature – What´s Going on and Future Prospects
The webinar is free of charge and open for all.Click here to join the meeting. Programme Monday 20.12.2021 12.30 – 12.35 Opening. Petri Muje, Senior Specialist, Lapland University of Applied Sciences. 12.35-13.05 Project presentations: Agroforestry […]
Harvaan asutun maaseudun matkailuhankehaun infowebinaari
Maaseudun matkailun tekijä! Oletko kiinnostunut ruoka-, luonto-, kalastus- ja metsästysmatkailun kehittämisestä? Harvaan asutun maaseudun luonto-, ruoka-, kalastus- ja metsästysmatkailun kehittämishankehaku aukeaa 2022. Keskiviikkona 12.1.2022 klo 9-11 pidettävässä tilaisuudessa kerrotaan tulevan hankehaun tavoitteista […]
Luonnontuotteet metsissämme verkkokoulutus
Kohderyhmä ja pääsyvaatimukset Tämä kurssi on sinulle, joka haluat syventää tietojasi luonnon raaka-aineista ja niiden hyödyntämisestä erilaisissa valmisteissa, lainsäädännön vaatimuksista ja verotuksesta. Tavoite ja sisältö Koulutus klo 9-15 verkossa. Osallistujille […]
Hanselin webinaarit – Elintarvikkeiden jäljitettävyys
Hansel eli julkishallinnon yhteishankintayksikkö järjestää tammikuussa 2022 kaksi Teams-webinaaria, joissa käsitellään erityisesti ravintolapalveluiden sekä elintarvikkeiden ja non-food-tuotteiden parissa työskenteleviä asiakkaitamme kiinnostavia aiheita. Webinaareihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. ELINTARVIKKEIDEN JÄLJITETTÄVYYSti 18.1. […]
Eväitä yhteistyöhön – Matkatietoseminaari
Helsingin Messukeskus Messuaukio 1, HelsinkiHungry for Finland starttaa matkatietoseminaarit Matkamessujen ammattilaispäivänä 20.1.2022 Tilaisuus striimataan. Ohjelma 𝟴.𝟯𝟬-𝟵.𝟬𝟬 Hungry for Finland aamupala 𝟵.𝟬𝟬-𝟵.𝟭𝟱 Tervetuloa – miksi olemme täällä, Kristian Sievers 𝟵.𝟭𝟱-𝟭𝟬.𝟬𝟬 The Future of the Food […]
Luonnonkasvit pellolle tai kasvihuoneeseen – tuotannosta varastointiin OSA I
Tavoite ja sisältö Luonnonkasvit pellolle tai kasvihuoneeseen – tuotannosta varastointiin webinaari 1, 20.1.2022 klo 9–12. Kirjautuminen sisään verkkokoulutustilaan viimeistään klo 8.55. Luonnonkasvien tarve ja potentiaali tuotannossaLuonnonkasvien käyttötavat – ostajapotentiaali Toteutus […]
Luonnontuotteiden kaupallinen elintarvikekäyttö ja sitä koskeva lainsäädäntö
Luonnontuotteiden kaupallisessa elintarvikekäytössä on varmistettava, että tuote on turvallinen eikä se tai siitä annettavat tiedot johda kuluttajaa harhaan. Uuselintarvikeasetus tunnetaan jo hyvin alan toimijoiden keskuudessa, mutta tiedon karttuessa kasvien uuselintarvikestatus […]
Hankeklubi
Hankeklubi on tarkoitettu kaikille maaseuturahaston kehittämis- ja yleishyödyllisiä investointihankkeita toteuttaville tahoille ympäri Lapin. Hankeklubiin ovat tervetulleita niin Leader-hankkeiden kuin ELY-rahoitteisten hankkeiden toteuttajat. Osallistua voivat siis niin kylätalojen remontoijat kuin oppilaitosten […]
Hanselin webinaarit – Portaat luomuun ja joutsenmerkki
Hansel eli julkishallinnon yhteishankintayksikkö järjestää tammikuussa 2022 kaksi Teams-webinaaria, joissa käsitellään erityisesti ravintolapalveluiden sekä elintarvikkeiden ja non-food-tuotteiden parissa työskenteleviä asiakkaitamme kiinnostavia aiheita. Webinaareihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. ELINTARVIKKEIDEN JÄLJITETTÄVYYSti 18.1. […]
Vieraskasvitorjunta – yrittäjyys ja hankinnat
Vieraskasvitorjunta - yrittäjyys ja hankinta Vieraskasvitorjunta ja sen tarve on lisääntynyt ja lisääntyy kiihtyvällä vauhdilla. Mitä vieraskasvit ovat ja kuinka torjua niitä? Mikä on maanomistajan vastuu? Vieraskasvitorjuntaan tarvitaan myös yritystoimintaa, […]
Luonnonkasvit pellolle tai kasvihuoneeseen – tuotannosta varastointiin OSA II
Tavoite ja sisältö Luonnonkasvit pellolle tai kasvihuoneeseen – tuotannosta varastointiin webinaari 2, 27.1.2022 klo 9–12. Kirjautuminen sisään verkkokoulutustilaan viimeistään klo 8.55. Miten laskemme tuotantokustannusta ja kannattavuuttaHinnoittelu raaka-aineelle Toteutus ja kesto […]