Skip to content
  • ETUSIVU
  • TAPAHTUMAT
  • VERKOSTOT & YHTEISTYÖ
    • Elintarvikealan koulutus lapissa
    • Hankeluettelo
    • Hankerahoitus
    • Hankkeiden materiaalipankki
    • Maaseutuklusteri & kansainvälinen yhteistyö
  • OHJEITA ELINTARVIKEYRITTÄJÄLLE
    • Elintarvikelainsäädäntö
    • Kumppanuusmaatalous
    • Oppilaitosten palvelut yrityksille
    • Polku elintarvikealan yrittäjyyteen
    • Tuotteiden myynti- ja jakelualustat
    • Vienti-info
    • Yritysneuvonta
  • YHTEYS & LINKIT
Loading

« Kaikki

  • Tämä tapahtuma on päättynyt

LisäarvoBAR Avajaisviikko

8.10.2024 – 11.10.2024

Oletko kiinnostunut biomassan hyödyntämisestä täysimääräisesti toisiinsa kytkeytyvillä teknologiaratkaisuilla? Haluatko kasvattaa yrityksesi luonnontuotteiden jalostusarvoa?

Ilmoittaudu LisäarvoBAR-hankkeen Kick-off työpajoihin ja kierrä kanssamme vaikka koko kiertue!

8.10. Aloituswebinaari kello 9-10 (sama sisältö esitetään myös paikan päällä työpajoissa)
9.10. Kick-Off Muonio, Ammattiopisto Lappia, Koulutie 8, klo 9-13
10.10. Kick-Off Kemijärvi, REDU, Myllylammentie 23, klo 9-13
11.10. Kick-Off Rovaniemi, Lapin AMK, Jokiväylä 11C, klo 9-13

Katso kunkin työpajan ohjelma ja ilmoittaudu mukaan tästä.

Koko Lapin maakunnan kattavassa hankkeessa kehitetään luonnontuotealan yritysten teknologiavalmiuksia raaka-aineiden täysimääräiseen hyödyntämiseen uutto- ja erotusprosessien avulla. Tutkimuksesta yritystyöpajojen kautta tuotepilotteihin etenevässä hankkeessa tavoitteena on, että yritykset tuottavat jatkossa uusia biotuotteita ja -prototyyppejä markkinoille.

LisäarvoBAR Kick-Off EsiteLataa

LisäarvoBAR Kick-Off OhjelmaLataa

  • Google Calendar
  • iCalendar
  • Outlook 365
  • Outlook Live

Event Navigation

  • « Hankeklubi: Viestintä ja vaikuttavuus
  • Nordic Organic Food Fair & Eco Living Scandinavia 2024 »