- Tämä tapahtuma on mennyt.
Lapin ruoka -webinaari
17.5.2022 @ 11:30 – 16:00
Lisää lähiruokaa julkiselle sektorille? Tule mukaan ja ole vaikuttamassa siihen, mitä oman kuntasi/kaupunkisi alueella tapahtuu lähiruoan suhteen. Jokaisen ääni on tärkeä!
Ohjelma
Päivän juonto: Tanja Häyrynen, Tervolan kunta
11:30-11:40 Lapin ruoka, Rauno Kuha, Luonnonvarakeskus
11:40-11:50 Terveiset hyvinvointialueelta
Vaikuttaminen
11:50-12:10 Auli Väänänen, MMM tai Kirsi Viljanen, MMM
12:10-12:15 keskustelu
12:15-12:35 Aulis Martikainen, Meri-Lapin kuntayhtymä
12:35-12:40 keskustelu
12:40-12:50 tauko
Hankinnat
12:50-13:05 Tervola, Tarja Kaasinen
13:05-13:10 keskustelu
13:10-13:25 puhe Sodankylä, Merja Ahola
13:25-13:30 keskustelu
13:30-13:45 Utsjoki, Annukka Nikkinen
13:45-13:50 keskustelu
13:50-14:00 tauko
Tuottaminen
14:00-14:05 video Meänliha
14:05-14:15 Pekka Mansikkasalo, Meänliha
14:15-14:20 keskustelu
14:20-14:25 video Leipomopalvelut
14:25-14:35 Tuula Lehtola, Kemijärven leipomopalvelut
14:35-14:40 keskustelu
14:40-14:45 video
14:45-14:55 Tuomas Olkkonen, Alavuden öljypuristamo Oy
14:55-15:00 keskustelu
15:00-15:10 tauko
Paneeli ennakkokysymyksillä
15:10-15:50 Paneeli, alustajat mukana keskustelemassa, lähetä ennakkokysymyksiä!
15:50-16:00 yhteenveto, Jukka Lokka