- Tämä tapahtuma on mennyt.
Lapin ruoka -työpaja: Inari, Utsjoki, Sodankylä
15.9.2022 @ 12:00 – 15:00
Miten voit osallistua julkisiin elintarvikehankintaprosesseihin? Tule ja selvitä! Työpajassa pohditaan elintarvikehankintaprosessia alusta loppuun. Lähiruoan aseman parantamiseen tarvitaan kuntien luottamushenkilöitä, viranhaltijoita sekä paikallisia yrittäjiä!
Työpajan teemat: markkinakartoitus, markkinavuoropuhelu, hankintalaki mahdollistajana hankinnoissa (erityisesti ositus, pisteytys) ja onnistuneet alueelliset hankinnat.
Kannattaa erityisesti yrittäjät huomata, että vaikka ette olisi vielä ikinä tarjonneet tuotteita kunnalle, niin silti kannattaa tulla mukaan! Saatte saman tien tiedot, miten pääsette mukaan hankintoihin!
Tarkempi kohderyhmä:
Kuntien elintarvikehankinnoista vastaavat henkilöt sekä elintarvikehankinnoista vastaavat lautakunnat, kuten tekninen lautakunta, tarkastuslautakunta, kuntien virkamiehistä: ruokapalvelupäälliköt, tekniset johtajat, sivistys- tai sosiaalijohtajat, yrittäjät (elintarvike- ja luonnontuoteala), luottamushenkilöt, jotka ovat kiinnostuneita asiasta.
Lapissa järjestetään alueittain kuusi työpajaa alla olevan mukaisesti. Tarkemmat tiedot työpajoista ja paikoista lähetetään ilmoittautuneille lähempänä työpajaa.
- Inari, Utsjoki, Sodankylä 15.9.2022 klo 12-15, paikka Ivalo
- Tervola, Keminmaa, Kemi, Simo 29.9.2022 klo 12-15, paikka Keminmaa, Pohjanranta
- Enontekiö, Muonio, Kittilä ja Kolari 13.10.2022 klo 12-15, paikka Levi
- Tornio, Ylitornio, Pello 27.10.2022 klo 12-15, paikka Tornio
- Pelkosenniemi, Savukoski, Salla, Kemijärvi 10.11.2022 klo 12-15, paikka Kemijärvi, Anna-Briitta
- Ranua, Rovaniemi, Posio 24.11.2022 klo 12-15, paikka Rovaniemi, hotelli Metsähirvas
Lisätietoja:
Tanja Häyrynen
Maaseutupäällikkö, Tervolan yhteistoiminta-alue
050 597 1161
tanja.hayrynen@tervola.fi