
- Tämä tapahtuma on päättynyt
Lapin makuaarteet maailmalle -työpajasarja, osa I
6 helmikuun @ 14:00 – 18:00

Oletko luonnonvara- tai elintarvikealan yrittäjä tai opiskelija? Haluatko kasvattaa liiketoimintasi
volyymia ja kehittää uusia tuotteita? Meillä on sinulle ratkaisu!
Osallistu kaksiosaiseen työpajasarjaamme, jossa voit valita osallistutko molempiin osioihin vai vain
toiseen. Pienestä ideasta suureksi menestykseksi -työpajassa tutustut REDUn toimitiloihin ja
laitteistoihin, joita voit vuokrata käyttöösi. Opit säilykkeiden tekoa, pakkaskuivausta ja
fermentointia, ja saat ammattilaisten apua henkilökohtaisen tuotekehityssuunnitelman
laatimiseen.
Kasvua tuotekehityksellä -työpajassa syvennytään tuotekehitysprosessiin ja matkailualan
trendeihin. Työpajan aikana työstät omaa tuotekehityssuunnitelmaasi ja muotoilet ideasi
valmiiksi tuotteeksi.
Pienestä ideasta suureksi menestykseksi -työpaja
- 6.2.2025 klo 14-18
Kasvua tuotekehityksellä -työpajat
- 13.2.2025 klo 14–18
- 20.2.2025 klo 14-18
Työpajat järjestetään REDUn elintarviketiloissa, osoitteessa Jänkätie 1.
Ilmoittaudu mukaan työpajoihin 2.2. mennessä alla olevasta linkistä:
https://link.webropolsurveys.com/S/DA39663DC9EF8E5F
Lisätietoa tai kysyttävää?
Ota yhteyttä:
Milla Ristonmaa, milla.ristonmaa(at)redu.fi, +358 40 486 4494
Raquel Kontio Serrano, raquel.kontioserrano(at)redu.fi, +358 40 539 3193