Skip to content
  • ETUSIVU
  • TAPAHTUMAT
  • VERKOSTOT & YHTEISTYÖ
    • Elintarvikealan koulutus lapissa
    • Hankeluettelo
    • Hankerahoitus
    • Hankkeiden materiaalipankki
    • Maaseutuklusteri & kansainvälinen yhteistyö
  • OHJEITA ELINTARVIKEYRITTÄJÄLLE
    • Elintarvikelainsäädäntö
    • Kumppanuusmaatalous
    • Oppilaitosten palvelut yrityksille
    • Polku elintarvikealan yrittäjyyteen
    • Tuotteiden myynti- ja jakelualustat
    • Vienti-info
    • Yritysneuvonta
  • YHTEYS & LINKIT
Loading

« Kaikki

  • Tämä tapahtuma on päättynyt

Lähiruoka & Luomu -messut

21.3.2024 – 24.3.2024

Lähiruoka & luomu järjestetään 21.-24.3.2024 Kevätmessujen yhteydessä Helsingin Messukeskuksessa.

Lähiruoka & luomu -tapahtuma on omistettu suomalaisille pientuottajille, lähellä tuotetulle ruoalle sekä sertifioiduille luomutuotteille. Ostosten ja maistelun lomassa saat parhaat vinkit kokkailuun ja voit tutustua lähi- ja luomuruokaa tuottaviin yrityksiin ja pienyrittäjiin. Höysteenä saat aimo annoksen tietoa suorana tuottajilta ruoan vastuullisesta tuotannosta. Mukana olevien yritysten valikoimissa on lihatuotteita, juustoja, viljatuotteita, juureksia, perinneherkkuja, uusia proteiinilähteitä kuten hamppua sekä jäätelöä ja säilykkeitä.

Tapahtuma on yrityksille loistava tilaisuus markkinoida tuote- ja palveluvalikoimaansa sekä lisätä tunnettuutta. Uusien kontaktien solmiminen ja myynti osastolla ovat myös oleellinen osa viikonloppua. Lähiruoka & luomu -tapahtumassa jaetaan vuoden lähiruokateko -palkinto yrittäjälle, yhteisölle tai yksityiselle henkilölle. Palkinnon saaja on esimerkiksi tukenut hankintaratkaisuillaan alueellista työllisyyttä ja/tai toiminnallaan tiedottanut lähiruoan merkityksistä.

Lue lisää tapahtuman omilla nettisivuilla.

Helsingin Messukeskus

Messuaukio 1
Helsinki, 00520
+ Google Map
  • Google Calendar
  • iCalendar
  • Outlook 365
  • Outlook Live

Event Navigation

  • « Elintarvikealan ammattilaisen supervoimat häiriötilanteissa ja poikkeusoloissa
  • Maatalouden älykäs teknologia ja uudet innovaatiot pelto- ja kotieläintalouteen -verkkoluento »