Skip to content
  • ETUSIVU
  • TAPAHTUMAT
  • VERKOSTOT & YHTEISTYÖ
    • Elintarvikealan koulutus lapissa
    • Hankeluettelo
    • Hankerahoitus
    • Hankkeiden materiaalipankki
    • Maaseutuklusteri & kansainvälinen yhteistyö
  • OHJEITA ELINTARVIKEYRITTÄJÄLLE
    • Elintarvikelainsäädäntö
    • Kumppanuusmaatalous
    • Oppilaitosten palvelut yrityksille
    • Polku elintarvikealan yrittäjyyteen
    • Tuotteiden myynti- ja jakelualustat
    • Vienti-info
    • Yritysneuvonta
  • YHTEYS & LINKIT
Loading

« Kaikki

  • Tämä tapahtuma on päättynyt

Lähiruoan Kumppanikahvila: Kestävät innovaatiot elintarvikealalla – Eroon hävikistä!

12 helmikuun @ 14:00 – 16:00

Tervetuloa Lähiruoan Kumppanikahvilaan teemalla Kestävät innovaatiot elintarvikealalla – Eroon hävikistä!

Tilaisuus järjestetään Lappian Louen Koulutilalla sekä Teams-etäyhteydellä. Kumppanikahvilassa keskustellaan siitä, miten ruoantuotannon hävikkiä voitaisiin vähentää koko ketjussa tuotannosta kuluttajalle.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen 11.2.2025 mennessä anna-riikka.lavia(at)lappia.fi

Kestävää kasvua paikallisista raaka-aineista – Lappia Living Labs -hanke

Katso Järjestäjän verkkosivu

Ammattiopisto Lappian Louen koulutila

Kätkävaarantie 69
Loue, 95340
  • Google Calendar
  • iCalendar
  • Outlook 365
  • Outlook Live

Event Navigation

  • « Vinkkejä suoramyyntiin
  • Lapin makuaarteet maailmalle -työpajasarja, osa II »