Skip to content
  • ETUSIVU
  • TAPAHTUMAT
  • VERKOSTOT & YHTEISTYÖ
    • Elintarvikealan koulutus lapissa
    • Hankeluettelo
    • Hankerahoitus
    • Hankkeiden materiaalipankki
    • Maaseutuklusteri & kansainvälinen yhteistyö
  • OHJEITA ELINTARVIKEYRITTÄJÄLLE
    • Elintarvikelainsäädäntö
    • Kumppanuusmaatalous
    • Oppilaitosten palvelut yrityksille
    • Polku elintarvikealan yrittäjyyteen
    • Tuotteiden myynti- ja jakelualustat
    • Vienti-info
    • Yritysneuvonta
  • YHTEYS & LINKIT
Loading

« Kaikki

  • Tämä tapahtuma on päättynyt

Lähiruoan kumppanikahvila

11.3.2024 @ 13:00 – 16:00

Mihin ja kenelle lähiruokaa ja paikallisia palveluita voi myydä? Mistä löydämme uusia asiakkaita?

Maanantaina 11.3.2024 klo 13-16 Lähiruoan kumppanikahvilassa Louella (Kätkävaarantie 69) on teemana Vastuullisten lähiruokatuotteiden ja -palveluiden markkinat. Tule mukavaan porukkaan miettimään, mitkä ovat mahdolliset markkinat ja asiakkaat tuotteillesi ja palveluillesi!

Asiantuntijana mukana on Jarkko Lehtopelto Half Full Oy:sta. Jarkko on erikoistunut kestävään ruoantuotantoon ja hän on ollut mukana kehittämässä muun muassa yhteisömaatilatoimintaa. Jarkko auttaa meitä omien ja yhteisten bisnesideoiden jalostamisessa. Samalla on mahdollista kumppanustua uusien yhteistyökumppanien kanssa. Myös opiskelijat ovat tervetulleita. Kumppanikahvila alkaa alustuksella, johon on mahdollista osallistua myös etänä.

Ilmoittautumiset viimeistään perjantaina 8.3. Anna-Riikalle
anna-riikka.lavia(at)lappia.fi

Kestävämpää lähiruokatuotantoa Lappian arktisessa yritysekosysteemissä -hanke

Katso Järjestäjän verkkosivu

Ammattiopisto Lappian Louen koulutila

Kätkävaarantie 69
Loue, 95340
+ Google Map
  • Google Calendar
  • iCalendar
  • Outlook 365
  • Outlook Live

Event Navigation

  • « Lähiruoan kumppanikahvila
  • Elintarvikealan ammattilaisen supervoimat häiriötilanteissa ja poikkeusoloissa »