Kalenteri / Tapahtumat
ma ma
ti ti
ke ke
to to
pe pe
la la
su su
1 tapahtuma,
1 tapahtuma,
1 tapahtuma,
1 tapahtuma,
1 tapahtuma,
1 tapahtuma,
1 tapahtuma,
1 tapahtuma,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
1 tapahtuma,
Louen Maaseutuyrittäjyyden osaamiskeskuksen infopäivä
Louen Maaseutuyrittäjyyden osaamiskeskuksen infopäivä
Tule tutustumaan Maaseutuyrittäjyyden osaamiskeskuksen toimintaan Louelle 12. tammikuuta! Ohjelma: 9:30 - 10:00 aamukahvit10:00 - 13:00 puheenvuoroja: Louen hankkeet tarjoavat osallistujille kahvit. Ilmoittaudu sähköpostilla: ritva.pesonen@lappia.fi
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
0 tapahtumat,
1 tapahtuma,
Tulosten julkistustilaisuus: Selvitys julkisten elintarvikehankintojen vastuullisuudesta ja kotimaisuusasteesta
Tulosten julkistustilaisuus: Selvitys julkisten elintarvikehankintojen vastuullisuudesta ja kotimaisuusasteesta
Maa- ja metsätalousministeriö teetti syksyllä 2022 julkisille hankintayksiköille ja ruokapalveluille kyselyn elintarvikehankintojen kotimaisuusasteesta ja vastuullisuudesta. Vastaava kysely toteutettiin vuonna 2018. Tulosten perusteella nähdään, miten aterioiden ja elintarvikehankintojen vastuullisuus, kotimaisuus ja ravitsemuksellinen laatu julkisissa ruokapalveluissa on kyselyyn vastaajien mukaan kehittynyt viime vuosien aikana. Kyselyssä selvitettiin myös ravitsemussuositusten käyttöä, mahdollisuuksia hankkia luomu- ja lähiruokaa, vastuullisuusoppaiden tunnettuutta, muutoksia kasvisruoan […]
0 tapahtumat,
1 tapahtuma,
Vastuulliset ruokapalvelut – virtuaali-info
Vastuulliset ruokapalvelut – virtuaali-info
Ruokapalvelupäällikkö Kirsi Hanski Tuusulan kunnasta kertoo ruokapalvelupäällikön ja ruokapalvelun moninaisista tehtävistä. Mitä päällikön tehtävään sisältyy, millaista osaamista ruokapalveluilta vaaditaan ja miten vastuullisuus on osa kaikkea tätä? Hankintojen analyysista ja kehittämisestä puhuu Lempäälän kunnan ruokapalvelupäällikkö Liisa Belaid. Liisa kertoo, miten Lempäälän ruokapalvelut ovat vaikuttaneet myös kehyskuntien vastuullisuuteen erityisesti hankintojen osalta. Infot pidetään Teamsissa ja niitä ei […]
1 tapahtuma,
Ruokaa läheltä ja yhdessä -verkostoitumistilaisuus Levillä
Ruokaa läheltä ja yhdessä -verkostoitumistilaisuus Levillä
Tapahtuma Levin Hotelli Hullu Porossa tarjoaa yrittäjille mahdollisuuden esitellä tuotteita potentiaalisille asiakkaille, verkostoitua uusiin yhteistyötahoihin sekä kuulla inspiroivia elintarvikealaan liittyviä puheenvuoroja! Osallistuminen on mahdollista myös etäyhteydellä. Tapahtuman järjestävät Likiruoka- ja Kasvua kestävästä matkailusta -hankkeet. Lisätietoa:leena.toivanen@centria.fi Ohjelma: 12-12.10 Tervetuloa! Lähiruoka osana matkailun kestävyyttä, Katja Kaunismaa, Kideve Elinkeinopalvelut12.10-13.00 Yrittäjän puheenvuoro: Mettän Maku, Tuuli Rautava13-13.10 Pohjois-Lapin Ruoka Oy […]