Skip to content
  • ETUSIVU
  • TAPAHTUMAT
  • VERKOSTOT & YHTEISTYÖ
    • Elintarvikealan koulutus lapissa
    • Hankeluettelo
    • Hankerahoitus
    • Hankkeiden materiaalipankki
    • Maaseutuklusteri & kansainvälinen yhteistyö
  • OHJEITA ELINTARVIKEYRITTÄJÄLLE
    • Elintarvikelainsäädäntö
    • Kumppanuusmaatalous
    • Oppilaitosten palvelut yrityksille
    • Polku elintarvikealan yrittäjyyteen
    • Tuotteiden myynti- ja jakelualustat
    • Vienti-info
    • Yritysneuvonta
  • YHTEYS & LINKIT
Loading

« Kaikki

  • Tämä tapahtuma on päättynyt

Koivusta lisäarvoa metsänomistajille

15.3.2022 @ 14:00 – 16:00

Miten koivusta voi saada lisätuloa puuntuotannon rinnalle? Erilaisten luonnontuotteiden käyttö on huimassa kasvussa ja tuottajia tarvitaan lisää. Tule kuuntelemaan, miten koivun mahlaa, pakuria ja muita tuotteita voidaan kerätä ja kasvattaa.


Webinaarin ohjelmassa: 

  • Koivun luonnontuotteet ja tulot sekä tuottajaverkosto; Mari Sarvaala, LAB-ammattikorkeakoulu
  • Mahlan keruu ja käsittely; Tiina Mansikkamäki, Mhy Päijät-Häme
  • Pakurin kasvatus, keräys ja markkinat; Hannu Piispanen, ProPakuri Finland

Ilmoittaudu osoitteeseen mari.sarvaala@lab.fi 13.3.2022 mennessä. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautumisen jälkeen.

Järjestäjänä: Mahla – koivun eliksiiristä lisäarvoa maaseudulle -hanke
Toimijat: LAB-ammattikorkeakoulu, Metsänhoitoyhdistys Päijät-Häme ja Lahden seudun kehitys LADEC

Mahla – koivun eliksiiristä lisäarvoa maaseudulle -hanke

Katso Järjestäjän verkkosivu

  • Google Calendar
  • iCalendar
  • Outlook 365
  • Outlook Live

Event Navigation

  • « Porocup 2022 ja Makujen Lappi Luostolla
  • Ruokatrendit maailmalla – mitä on odotettavissa Suomeen? »