Skip to content
  • ETUSIVU
  • TAPAHTUMAT
  • VERKOSTOT & YHTEISTYÖ
    • Elintarvikealan koulutus lapissa
    • Hankeluettelo
    • Hankerahoitus
    • Hankkeiden materiaalipankki
    • Maaseutuklusteri & kansainvälinen yhteistyö
  • OHJEITA ELINTARVIKEYRITTÄJÄLLE
    • Elintarvikelainsäädäntö
    • Kumppanuusmaatalous
    • Oppilaitosten palvelut yrityksille
    • Polku elintarvikealan yrittäjyyteen
    • Tuotteiden myynti- ja jakelualustat
    • Vienti-info
    • Yritysneuvonta
  • YHTEYS & LINKIT
Loading

« Kaikki

  • Tämä tapahtuma on päättynyt

Kansallisen ruokastrategian aluetyöpaja Rovaniemi

26 maaliskuun @ 10:00 – 15:00

Erinomaista ruokaa maailman kestävimmästä ruokajärjestelmästä -strategiatyön aluetyöpajat käynnistyvät.

Ruokajärjestelmä eli tuotantopanokset, ruuantuotanto, jalostus, jakelu ja kulutus ovat vahvasti alueellisia asioita. Siksi aluetoimijat halutaan laajasti työhön mukaan.  Työpajoja järjestetään maaliskuussa seuraavasti:

•    Pori 12.3. (Satakunta, Pohjanmaa, Etelä-Pohjanmaa, Häme, Pirkanmaa ja Varsinais-Suomi) 
•    Kuopio 18.3. (Pohjois-Savo, Etelä-Savo, Keski-Suomi ja Pohjois-Karjala) 
•    Kouvola 19.3. (Kymenlaakso, Etelä-Karjala, Uusimaa, Päijät-Häme) 
•    Rovaniemi 26.3. (Lappi)   
•    Oulu  27.3. (Pohjois-Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa ja Kainuu) 

Työpajat ovat yhden päivän mittaisia. 

Tutustu työpajan ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan järjestäjän verkkosivuilla!

Järjestäjän verkkosivulle

Maa- ja metsätalousministeriö

Katso Järjestäjän verkkosivu

  • Google Calendar
  • iCalendar
  • Outlook 365
  • Outlook Live

Event Navigation

  • « Kädet jauhoissa – Uudistavan ruokamatkailun mahdollisuudet
  • Kansallisen ruokastrategian aluetyöpaja Oulu »