
Kansallisen ruokastrategian aluetyöpaja Oulu
27 maaliskuun @ 10:00 – 15:00

Erinomaista ruokaa maailman kestävimmästä ruokajärjestelmästä -strategiatyön aluetyöpajat käynnistyvät.
Ruokajärjestelmä eli tuotantopanokset, ruuantuotanto, jalostus, jakelu ja kulutus ovat vahvasti alueellisia asioita. Siksi haluamme aluetoimijat laajasti työhön mukaan. Järjestämme työpajoja maaliskuussa seuraavasti:
• Pori 12.3. (Satakunta, Pohjanmaa, Etelä-Pohjanmaa, Häme, Pirkanmaa ja Varsinais-Suomi)
• Kuopio 18.3. (Pohjois-Savo, Etelä-Savo, Keski-Suomi ja Pohjois-Karjala)
• Kouvola 19.3. (Kymenlaakso, Etelä-Karjala, Uusimaa, Päijät-Häme)
• Rovaniemi 26.3. (Lappi)
• Oulu 27.3. (Pohjois-Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa ja Kainuu)
Merkatkaa jo päivät kalentereihin. Työpajat ovat yhden päivän mittaisia.
Ilmoittautuminen avataan helmikuussa. Tervetuloa mukaan!