Skip to content
  • ETUSIVU
  • TAPAHTUMAT
  • VERKOSTOT & YHTEISTYÖ
    • Elintarvikealan koulutus Lapissa
    • Hankeluettelo
    • Hankerahoitus
    • Hankkeiden materiaalipankki
    • Maaseutuklusteri ja kansainvälinen yhteistyö
  • OHJEITA ELINTARVIKEYRITTÄJÄLLE
    • Elintarvikelainsäädäntö
    • Kumppanuusmaatalous
    • Oppilaitosten palvelut yrityksille
    • Polku elintarvikealan yrittäjyyteen
    • Tuotteiden myynti- ja jakelualustat
    • Vienti-info
    • Yritysneuvonta
  • YHTEYS & LINKIT
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Herkkutatista bisnestä -webinaari

16.11.2022 @ 09:30 – 11:30

Kuulemme ja keskustelemme herkkutatin monipuolisista liiketoimintamahdollisuuksista, ravintoarvoista ja tuotekehitysideoista. Luvassa on myös kv-terveiset Italiasta. Tervetuloa mukaan kaikille avoimeen ja maksuttomaan webinaariin!

Ohjelmassa

  • Mikä ihmeen herkkutatti? Herkkutatin välttämätön liitto puiden kanssa, biologi ja sieniasiantuntija Jarkko Korhonen
  • Herkkutattibisneksen mahdollisuudet ja haasteet – miten italialaiset sen tekevät? asiantuntija Satu Tietari, Pyhäjärvi-instituutti, ”Hurahdetaan herkkutatteihin” -hanke
  • Herkkutatti lautasella ja leivän lisänä, keittiömestari, sienimies ja yrittäjä Esko Holopainen, Sienestä Oy
  • Ravinteikas herkkutatti – mitä merkitään myyntipakkaukseen? projektipäällikkö, Mervi Louhivaara, Turun yliopiston Brahea-keskus
  • Kysymyksiä ja keskustelua – katse eteenpäin!
Lisätiedot ja ilmoittautuminen
  • Google Calendar
  • iCalendar
  • Outlook 365
  • Outlook Live

Tapahtuma navigointi

  • « Nordic Matchmaking Event
  • Lapin ruoka -työpaja: Pelkosenniemi, Savukoski, Salla, Kemijärvi »