
Artesaaniruoan SM-kilpailut
18 lokakuun – 19 lokakuun

Artesaaniruoan SM-kilpailut on tarkoitettu pienille ruoka- ja elintarvikealan yrityksille, jotka jatkojalostavat elintarvikkeita paikallisista, kotimaisista raaka-aineista, käsityömäisesti, ilman lisäaineita.
Kilpailu lisää artesaaniruokatuotteiden tunnettavuutta ja vauhdittaa tuotteiden markkinointia ja myyntiä. Kilpailu toimii yrityksille myös tuotteiden ja liiketoiminnan kehittämisen työkaluna.
Artesaaniruoan SM-kilpailut järjestetään seuraavan kerran Rovaniemellä 18.-19. lokakuuta 2023. Kilpailu on avoin yrittäjille Suomesta, Ruotsista ja Norjasta. Kilpailujen aikana järjesteään myös muuta ohjelmaa, kuten artesaaniruokaan liittyvä seminaaripäivä sekä tutustumisretki alueen yrityksiin. Ohjelma on avoin kaikille kiinnostuneille.
Ilmoittautuminen tapahtumaan avataan maaliskuun aikana.
Lisätietoja tulossa pian!
Jos sinulla on kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä:
Tanja Häyrynen
050 597 1161
tanja.hayrynen@tervola.fi
Marru Kraft
040 614 6732
marru.kraft@lapinamk.fi
Seuraa tiedotusta tapahtuman verkkosivuilla ja Facebookissa!