
Artesaaniruoan SM-kilpailut
17 lokakuun – 19 lokakuun

Artesaaniruoan SM-kilpailut on tarkoitettu pienille ruoka- ja elintarvikealan yrityksille, jotka jatkojalostavat elintarvikkeita paikallisista, kotimaisista raaka-aineista, käsityömäisesti ja ilman lisäaineita.
Kilpailu lisää artesaaniruokatuotteiden tunnettavuutta ja vauhdittaa tuotteiden markkinointia ja myyntiä. Kilpailu toimii yrityksille myös tuotteiden ja liiketoiminnan kehittämisen työkaluna.
Artesaaniruoan SM-kilpailut järjestetään jo 8. kertaa – tänä vuonna Rovaniemellä 17.–19. lokakuuta. Kilpailu on avoin yrittäjille Suomesta, Ruotsista ja Norjasta. Tämän vuoden teemana on arktinen artesaaniruoka.
18.10. järjestetään Lapin ammattikorkeakoulun kampusalueella myös suuret artesaaniteemaiset Syysmarkkinat, joihin odotetaan jopa 10 000 kävijää! Markkinat kokoavat ruoan, luonnontuotteiden ja käsitöiden myyjiä koko kilpailualueelta.
Ohjelma ja muut lisätiedot päivittyvät tapahtuman verkkosivuille: www.artesaaniruokasm.fi
Jos sinulla on kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä:
Tanja Häyrynen
050 597 1161
tanja.hayrynen@tervola.fi
Henna Kukkonen
040 585 2817
henna.kukkonen@lapinamk.fi