Oulu on valittu Euroopan kulttuuripääkaupungiksi vuonna 2026. Kulttuuripääkaupunkivuosi tarjoaa monia mahdollisuuksia vetovoimaisuuden lisäämiseen koko pohjoiselle alueella – myös elintarvikealalla!
Pohjoista ruokakulttuuria ja -identiteettiä tuodaan esille kulttuuripääkaupunkivuonna (sekä sen jälkeen) Arctic Food Lab -brändin kautta. Kyseessä on alueellinen ohjelmakokonaisuus, joka tuo esiin pohjoisen Suomen taivaan alla kasvaneiden raaka-aineiden ja arktisissa oloissa syntyneen ruokaperinteen ainutlaatuisuutta.
Tämä tietoisku on suunnattu lappilaisille elintarvike- ja luonnontuotealan yrittäjille, jotka haluavat boostata oman yrityksensä liiketoimintaa vahvan elintarvikealan verkoston kautta.
Hyppää linjoille kuulemaan, millaista markkinointietua verkostoon liittyminen voi tarjota juuri sinun yrityksellesi!
Arctic Food Labia esittelmässä Niina Keränen Oulun Kulttuurisäätiöstä.
Tilaisuus järjestetään Teams-etäyhteydellä. Osallistumislinkki ja tapahtuman tallenne lähetetään sähköpostitse kaikille ilmoittautuneille.