Ladataan näkymä.
Koko päivä
Maukasta makkaraa, lihaisia leikkeleitä – Laadukkaita jalosteita lapinlehmän lihasta
Ammattiopisto Lappian Louen koulutila Kätkävaarantie 69, LoueTyöpajassa opitaan tekemään lihajalosteita lapinlehmän lihasta. Teemoina ovat ruhon eri osien hyödyntäminen jalosteissa ja muutaman helpon lihajalosteen valmistaminen. Tarkempia tietoja tulossa myöhemmin. Lisätietoja työpajasta: Anna-Riikka Lavia p. 040 1524043sähköposti: anna-riikka.lavia@lappia.fi […]
Mitä vastuullisuus maksaa? -webinaari
Rakennetaanko kunnan uusi koulu energiatehokkaaksi ja sisäilmaltaan laadukkaaksi? Millaista ruokaa koulussa tarjoillaan? Hankinnoilla voi ja kannattaa vaikuttaa! Haluaisitteko huomioida ympäristön, sosiaalisen vastuun ja luonnon monimuotoisuuden hankinnoissa aiempaa paremmin, mutta kustannukset […]